30 mei 2022

De VZR Lease top tien laat het al een tijdje weten. Maar liefst zeven auto’s uit de lease top 10 van zakenauto’s zijn SUV’s. De Kia Niro reed afgelopen half jaar zelfs 3.135 keer de showroom uit. Waarom de SUV zo goed scoort: ruimte, comfort, en kracht.

Zeeën van ruimte

De meest voor de hand liggende reden is de ruimte. Vaak zijn er vijf, soms wel zeven, zitplaatsen. Genoeg ruimte om met familie of vrienden op stap te gaan. Geen behoefte aan mensen op de achterbank? Creëer dan een zee van ruimte door de achterbank neer te klappen en plunder bijvoorbeeld een woonboulevard.

Comfort en rijplezier

Doordat een SUV een verhoogde wielophanging heeft kunt u makkelijker over oneffen wegen rijden. Slecht wegdek of hobbels zijn beter te trotseren zonder (de onderkant van) de auto te beschadigen. Ook de hogere zitpositie zorgt ervoor dat u niet in squat positie de auto in en uit hoeft. In- en uitstappen gaat zo veel soepeler.

Overzichtelijk

Een goed overzicht geeft u als bestuurder een veilig gevoel op de weg. Achter het stuur is er door de hoge zit vaak goed overzicht over de weg. Hierdoor heeft meer controle over de auto en over de situatie op de weg.

Kracht

Tot slot telt het vermogen en de actieradius van de auto mee, vooral voor de zakelijke kilometers is dan comfort en een fijne rijbeleving een must.
Zoekt u nog een nieuwe SUV of andere auto, bekijk gerust ons huidige aanbod of vraag naar de mogelijkheden. Van Kia Niro tot Polestar, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Bron: VZR, Autoweek

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.