20 juni 2017

Friesland Lease loopt voorop met het aanbieden van duurzame mobiliteitsoplossingen. Om altijd op de hoogte te zijn van de meest duurzame initiatieven doen wij van 20 tot en met 23 juni mee aan Hansa Green Tour!

Hansa Green Tour

De Hansa Green tour is een internationale netwerktour voor ondernemers en bestuurders die duurzame technologie willen promoten, maar ook willen leren van elkaars duurzame initiatieven. De route voert ons langs diverse geweldige initiatieven en in de avonden doen we mee aan bijeenkomsten om kennis en ervaringen uit te wisselen. We rijden samen met andere deelnemers de Hansa Green Tour met elektrische auto’s of auto’s op alternatieve brandstoffen zoals groengas als ‘Eco Challenge’.

De reis naar duurzaamheid

Voorbeelden van enkele activiteiten:
– Een bezoek aan Agriport A7: het meest moderne tuinbouw kassencomplex van de wereld, verwarmd met geothermie.
– Een rondleiding bij de VW fabriek in Emden, om meer te leren van de productie van de (hybride) VW Passat GTE.
– Een bezoek aan de Hydrogen Valley in Hobro (Denemarken): Waterstof en biogas kenniscentrum om de energietransitie te versnellen.
– Meer weten over het programma? Bezoek de Hansa Green Tour website.

Inspiratie

Het is geweldig om te ervaren wat er internationaal leeft als het gaat om de overgang naar duurzame energiebronnen. Hiervan raken wij geïnspireerd! Daarnaast geeft het ons de energie om altijd weer te zoeken naar de meest duurzame mobiliteitsoplossing voor onze klanten.

Uw mobiliteitsoplossing

De wereld verandert! Verandert u mee? Friesland Lease denkt graag met u mee over de perfecte mobiliteitsoplossing voor uw situatie. Meer weten? Neem contact met ons op.

 

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.