Op 21 november lanceerde Friesland Lease haar nieuwe product; Privé Leaseauto. Een bekend product dat ook bij Friesland Lease onder het Keurmerk Private Lease valt, maar waar een flink aantal extra voordelen aan toegevoegd zijn. Zo heeft de klant het eerste recht van koop, is vooraf bekend wat het gaat kosten als er meer of minder wordt gereden, is vooraf bekend wat het gaat kosten als de klant de auto nog wat langer wil behouden. Ook is antwoord gegeven op de onzekerheden in het leven, zo kan de auto kosteloos worden ingeleverd bij overlijden, echtscheiding of verlies van werk. Wij noemen deze toevoegingen de + van Friesland Lease; eigenlijk zoals u ook zakelijk van ons gewend bent.

Op onze nieuwe website vindt u een uitgebreid assortiment beschikbare auto’s en als u toch wat anders wilt, maken wij graag een aangepaste offerte. Bent u ook trots op en blij met Friesland Lease? Dan kunt u de Privé Leaseauto voorzien van nette bestickering van Friesland Lease en krijgt u van ons € 25 korting op uw maandbedrag gedurende de gehele looptijd. Om uw vragen te beantwoorden en de Privé Leasecontracten goed te kunnen beheren, hebben wij een Team Privé Lease met specialisten.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of ongeduldig omdat u snel wilt rijden? Uw eigen Privé Leaseadviseur van Friesland Lease of uw eigen Accountmanager helpt u graag op weg.

Alle zekerheden van Privé Lease met de + van Friesland Lease; gewoon omdat u dat verdient!