16 juni 2022

Zaterdagochtend 16 juli is het zover: De KardingeRun voor echt diehards. Storm samen met uw collega’s, vrienden, andere klanten en natuurlijk onze eigen mensen als één team over de baan. Zien we u ook aan de start verschijnen.

Samen over de stormbaan

De KardingeRun is de grootste obstacle/mudrun van Noord-Nederland. Wij staan te trappelen om op 16 juli 2022 samen met u mee te doen aan dit event. Het uitdagende parcours bestaat voor de 8e editie uit rondes van 6, 9 en 12 kilometer. Door de verschillende afstanden kan iedereen meedoen! Het is geen wedstrijd; het gaat om het samen meedoen, de uitdaging aangaan en trots over de finishstreep komen.

Kortom: het wordt weer een onvergetelijke editie!

De routes lopen door het prachtige natuur- en recreatiegebied Kardinge in Groningen. Tijdens de run komen we spectaculaire hindernissen tegen met water, modder en andere obstakels. Natuurlijk is ook de Kardinge Mountain onderdeel van het uitdagende parcours. Bent u net zo enthousiast als dat wij dat zijn, dan hebben we goed nieuws! Friesland Lease doet mee met een team, samengesteld uit klanten, relaties en eigen werknemers. Sluit u zich ook bij ons aan? Dat kan via het onderstaande formulier.

Goed om te weten

De start zal ergens rond 10.30 uur plaatsvinden, midden op de Pitch & Put baan in Kardinge.
Natuurlijk regelen wij een sportshirt, die wel tegen een beetje viezigheid kan.
En deelnames is geheel gratis.

Supporters zijn natuurlijk van harte welkom! Zien wij u op 16 juli?

Meld u aan

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.