16 juni 2022

Zaterdagochtend 16 juli is het zover: De KardingeRun voor echt diehards. Storm samen met uw collega’s, vrienden, andere klanten en natuurlijk onze eigen mensen als één team over de baan. Zien we u ook aan de start verschijnen.

Samen over de stormbaan

De KardingeRun is de grootste obstacle/mudrun van Noord-Nederland. Wij staan te trappelen om op 16 juli 2022 samen met u mee te doen aan dit event. Het uitdagende parcours bestaat voor de 8e editie uit rondes van 6, 9 en 12 kilometer. Door de verschillende afstanden kan iedereen meedoen! Het is geen wedstrijd; het gaat om het samen meedoen, de uitdaging aangaan en trots over de finishstreep komen.

Kortom: het wordt weer een onvergetelijke editie!

De routes lopen door het prachtige natuur- en recreatiegebied Kardinge in Groningen. Tijdens de run komen we spectaculaire hindernissen tegen met water, modder en andere obstakels. Natuurlijk is ook de Kardinge Mountain onderdeel van het uitdagende parcours. Bent u net zo enthousiast als dat wij dat zijn, dan hebben we goed nieuws! Friesland Lease doet mee met een team, samengesteld uit klanten, relaties en eigen werknemers. Sluit u zich ook bij ons aan? Dat kan via het onderstaande formulier.

Goed om te weten

De start zal ergens rond 10.30 uur plaatsvinden, midden op de Pitch & Put baan in Kardinge.
Natuurlijk regelen wij een sportshirt, die wel tegen een beetje viezigheid kan.
En deelnames is geheel gratis.

Supporters zijn natuurlijk van harte welkom! Zien wij u op 16 juli?

Meld u aan

Aanmelding Kardingerun

Aanmeldformulier voor de KardingeRun namens team Friesland Lease
Gewenst shirt(Required)
Gewenste afstand
We willen graag een inventarisatie kunnen maken met de gewenste loopafstanden. Friesland Lease doet in ieder geval mee met de 6km. Mocht er genoeg deelnemers zijn voor een andere afstand, dan gaan wij kijken of we ook daar een team kunnen opstellen.
Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.