05 april 2016

Op dinsdag 5 en woensdag 6 april worden in Assen weer de Bedrijven Contact Dagen Drenthe georganiseerd. Zoals ieder jaar is Friesland Lease ook nu weer aanwezig. Ieder jaar proberen we tijdens de beurs te verrassen met mooie en vernieuwende mobiliteitsoplossingen. Ook dit jaar is dat de insteek, we doen dat deze keer alleen een beetje anders dan u misschien van ons gewend bent. Wat meteen opvalt bij een bezoek aan onze stand? De afwezigheid van auto’s.

De verbindende kracht van een vitaal netwerk

De Friesland Lease beweging

Deze Bedrijven Contact Dagen staan voor Friesland Lease in het teken van mobiliteit en verbinding. Natuurlijk werken we vóór onze relaties, maar liever nog werken we met hen sámen. Daarom is onze stand dit jaar niet alleen van ons… We delen hem actief met een aantal relaties uit ons netwerk. Dat vinden we belangrijk. Friesland Lease en onze klanten zijn door succes met elkaar verbonden en we zijn er trots op dat we dat aan je mogen laten zien. Samen staan we letterlijk sterker. Onze goede band met onze relaties is daarvoor de duurzame basis. En die gaat veel verder dan alleen het verleasen van mobiliteit. Door samen verder te kijken blijven we samen in beweging.

FL.BCD Achterwand 4000x3700mm fc.indd

De vitale voordelen van Leasefiets

Naast ons netwerk presenteren we op verschillende plekken (verdeeld over het hele beursterrein) verschillende verrassend vernieuwende mobiliteitsoplossingen. Oplossingen die bijdragen aan een fit en gezond leven, zoals leasefiets. Want met een leasefiets leg je die ritjes, waarvoor je normaal gesproken de auto zou pakken, moeiteloos op een e-bike af. Naast gezonde ritjes tussen thuis en werk is onze leasefiets inmiddels een bewezen oplossing voor onder andere koeriers, bakkers, zorginstellingen, kinderdagverblijven en reparatiediensten.

Zelf ervaren wat ons beweegt?

Neem dan even de tijd om op een van de beursdagen een bezoekje aan onze stand te brengen. Los van een gezonde portie inspiratie, een virtuele vlucht met onze drone en verrassende ontmoetingen in onze partnerhubs, maakt de door u gemaakte selfie kans op één van de 5 Fit Bit activity trackers. De Fit Bit polsband motiveert om meer te bewegen door dagelijks je activiteiten te monitoren. Maar onze hoofdprijs is: één jaar lang GRATIS rijden op een Stromer High Speed E-bike.

Beaconselfie-prijzen

Tot ziens op stand 036! Geen tijd om ons te bezoeken? Download dan via onderstaande link onze beursflyer.

> Bekijk onze beursflyer

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.