Begin jaren 90 ben ik begonnen op de schadeafdeling van een tussenpersoon in verzekeringen waarna eind 2004 een switch is gemaakt naar de afdeling schade van een andere leasemaatschappij in […]

Begin jaren 90 ben ik begonnen op de schadeafdeling van een tussenpersoon in verzekeringen waarna eind 2004 een switch is gemaakt naar de afdeling schade van een andere leasemaatschappij in het noorden. Het grootste deel van de tijd daar ben ik werkzaam geweest als schadebehandelaar en later als innamespecialist. Sinds maart 2017 ben ik werkzaam als specialist op de afdeling Rob/Schade waar we met een kundige, gemotiveerde en gezellige groep collega’s onze klant optimaal kunnen bedienen door de korte lijnen binnen het bedrijf. Het oplossen van een probleem van de klant en het contact met de klant geeft mij een goed gevoel. Het vinden van een passende oplossing sluit prima aan bij onze instelling over klantgericht denken en serviceverlening, zeker als we zaken op een “groene” manier kunnen oplossen. Dus geen dag hetzelfde en steeds weer een mooie uitdaging.

Buiten het werk om ben ik veel te vinden op de voetbalvelden van vv De Sweach. Daarnaast ben ik ook bestuurslid binnen de Stichting Speeltuinen Beetsterzwaag waar wij verantwoordelijk zijn voor de inrichting èn het beheer van de 4 speeltuinen die Beetsterzwaag rijk is.