Flexibel leasen bij Friesland Lease

Wilt u niet vastzitten aan een leasecontract voor 3 of 4 jaar, omdat u nieuwe medewerkers met een jaarcontract aanneemt of omdat u met projecten bezig bent of misschien wel omdat u eerder wilt kunnen wisselen van auto?

Bij Friesland Lease kunt u dan kiezen voor een Flexlease auto die u na 1 jaar kunt inleveren. U kunt de auto uiteraard ook langer leasen, waarbij helderheid over de kosten vooraf wordt gegeven; u weet dus precies wat de leaseprijs per periode is. Hoe langer u rijdt met de auto, hoe voordeliger het wordt. U bepaalt zelf de looptijd tot een maximum van 48 maanden of 180.000 km. Uiteindelijk betaalt u na 4 jaar gemiddeld nooit meer dan een leasecontract van 4 jaar.

Met Flexlease profiteren van een lage bijtelling

Met Flexlease van Friesland Lease heeft u ruime keuze uit de geselecteerde modellen, waarbij ook elektrische auto’s (4% bijtelling) en jong gebruikt met lage bijtelling (tot 22% bijtelling) of courante bedrijfsauto’s beschikbaar zijn. Wilt u zelf een auto uitkiezen dan is dat mogelijk, overleg dan met uw Leaseadviseur van Friesland Lease of neem contact op!

Hieronder een voorbeeld van courante modellen welke geschikt zijn voor Flexlease.

  • Volkswagen Up 5-deurs Move-Up
  • Citroën C1 5-deurs Feel
  • Volkswagen Polo 5-deurs Comfortline
  • Ford Fiesta 5-deurs ST-line
  • Peugeot 308 SW Blue Lion Pure Tech
  • Toyota Corolla Touring Sports Hybrid

Uiteraard zijn er meer courante modellen beschikbaar voor Flexlease, hierin adviseren wij u graag in een persoonlijk gesprek.

Milieuvriendelijk Flexleasen

Omdat Friesland Lease het rijden op alternatieve brandstoffen wil stimuleren is het mogelijk een elektrische auto te Flexleasen. De markt verandert op dit moment in hoog tempo, wij hebben graag persoonlijk contact met u om de mogelijkheden te bespreken en een passende oplossing voor u te vinden. Neem contact op met uw leaseadviseur of bel met onze algemene nummer.