Vast bedrag per maand

Transparante voorwaarden met passende looptijd

Mobiliteitsgarantie

24/7 Friesland Lease Mobiliteitsgarantie.

Flexlease

Flexibel leasen bij Friesland Lease; Flexlease

Wilt u niet vastzitten aan een leasecontract voor 3 of 4 jaar, omdat u nieuwe medewerkers met een jaarcontract aanneemt of omdat u met projecten bezig bent of misschien wel omdat u eerder wilt kunnen wisselen van auto?

Bij Friesland Lease kunt u dan kiezen voor een Flexlease auto die u na 1 jaar kunt inleveren. U kunt de auto uiteraard ook langer leasen, waarbij helderheid over de kosten vooraf wordt gegeven; u weet dus precies wat de leaseprijs per periode is. Hoe langer u rijdt met de auto, hoe voordeliger het wordt. U bepaalt zelf de looptijd tot een maximum van 48 maanden of 180.000 km. Uiteindelijk betaalt u na 4 jaar gemiddeld nooit meer dan een leasecontract van 4 jaar.

Met Flexlease profiteren van een lage bijtelling

Met Flexlease van Friesland Lease heeft u ruime keuze uit de geselecteerde modellen, waarbij ook elektrische auto’s (4% bijtelling) en jonge occasions met lage bijtelling (tot 15% bijtelling) of courante bedrijfsauto’s beschikbaar zijn. Wilt u zelf een auto uitkiezen, overleg dan met uw Leaseadviseur van Friesland Lease of neem contact op!

Wij hebben een selectie gemaakt uit de populaire modellen, ook met lage bijtelling en die passen in een groen autobeleid, zoals:

 • Volkswagen up! Move up! v.a. € 295,- per maand
 • Fiat 500 Popstar v.a. € 315,- per maand
 • Volkswagen Golf Variant Trendline v.a. € 375,- per maand ( Occasion lease )
 • Hyundai Ioniq EV Comfort v.a. € 472,- per maand (4% bijtelling)

Geïnteresseerd?

Ruime keuze uit door ons geselecteerde populaire modellen met een lage bijtelling of courante bedrijfsauto’s. Start met 12 maanden proef-leasen en vraag snel een vrijblijvende offerte aan bij Friesland Lease.

Flexlease is altijd inclusief

 • Rente en afschrijving
 • Onderhoud en reparatie
 • Bandenvervanging
 • Houderschapsbelasting
 • All risk verzekering (eigen risico € 226)
 • Ongevallen Inzittenden Verzekering
 • Europese pechhulp
 • Contractduur van minimaal 12 maanden
 • Opzegtermijn van 1 maand na 12 maanden

Veelgestelde vragen

Wie mogen er in mijn leaseauto rijden?

Van Friesland Lease mag iedereen met een geldig rijbewijs in de leaseauto rijden. Hiervoor is ook toestemming nodig van uw werkgever. Vraag dit na bij uw wagenparkbeheerder.

Wat gebeurt er aan het einde van het contract?

U kunt aan het eind van de leaseovereenkomst de auto overnemen voor een aantrekkelijke koopprijs. U heeft dan een prima auto, waarvan u nog jaren plezier kunt hebben. U weet zelf het beste wat er in de leaseperiode mee gebeurd is. Overname van de auto hoeft uiteraard niet. U kunt dan de auto inleveren op een door Friesland Lease aan te geven locatie waar men bekend is met de innameprocedure van Friesland Lease. Wij adviseren u om bij de inname van de auto zelf aanwezig te zijn. 

Kan ik ook privé een auto leasen?

Ja, dat kan! Voor een vast aantrekkelijk maandbedrag en transparante voorwaarden kunt u bij Friesland Lease onbezorgd een nieuwe of jong gebruikte auto rijden. Zie voor meer informatie: Privé Lease auto.

Is een hoger of een lager jaarkilometrage mogelijk?

Ja, in principe zijn alle jaarkilometrages mogelijk.

Stel uw vraag
Staat uw vraag er niet bij? Wij bellen u binnen 24 uur terug. Of bel ons op: 0512 384 060.

Flexleaseofferte aanvragen

8.0

beoordeling van onze klanten

Friesland Lease is een ondernemende leasemaatschappij voor al uw mobiliteitsoplossingen.

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 7000 personenauto’s en bedrijfswagens en 300 huurauto’s. Als u voordelig wilt leasen of huren en daar flexibel mee om wilt gaan, dan is Friesland Lease de enige juiste keuze. Uw mobiliteitsbehoefte zien wij als maatwerk.

Friesland Lease denkt mee. Wij zetten onze kennis en ervaring in om invulling te geven aan uw wens. Vraag vandaag nog een offerte aan.

0512 384 060

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.