Bestel een leaseauto uit de voorraad en profiteer ! Op = Op! Heeft u vragen over deze acties of wilt u graag aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op.

VW Golf GTE 15% Bijtelling

v.a. € 625 p/m

VW Golf GTE 15% Bijtelling

Volkswagen Golf GTE Connected Series.

Volkswagen heeft bewezen dat sportiviteit en een zuinig brandstofverbruik heel goed te combineren is. Boordevol connectiviteit. Boordevol extra’s. Deze sportieve Plug-in Hybride auto is de meest innovatieve in zijn soort. De VW Golf GTE heeft een 1.4 TSI Turbomotor en een krachtige elektrische motor die een gecombineerd vermogen van 150 kW/204 pk produceren en een CO2-uitstoot van slechts 37 g/km.

Highlights

  • Navigatiessysteem met kleurenscherm en Parkeersensoren (optisch) voor en achter
  • Climatronic
  • Diefstal alarm
  • DSG Versnellingsbak met start-stop knop
  • Cruise control en stuurwiel bediening
  • Hillhold control en elektrische handrem
  • Licht en zicht pakket
  • Multi Collision brake

 

Groen leasen

De Volkswagen Golf GTE kan tot wel 50 km elektrisch rijden zonder over te schakelen op de benzinemoter. Dankzij de efficiente plug-in-hybridetechnologie, combineert de Golf GTE een turbobenzinemotor met een koppelsterke elektromotor. Afhankelijk van de situatie kunt u optimaal gebruik maken van beiden motoren, individueel of gecombineerd. De VW Golf GTE is een auto met Energielabel A.

Volkswagen Golf GTE Leasen?

Bestel de Volkswagen Golf GTE  uit onze voorraad en lease vanaf € 625,- per maand op basis van 20.000 kilometer. U  kunt de Volkswagen Golf GTE leasen voor maar 15% fiscale bijtelling!  Informeer snel naar de mogelijkheden. Op=Op!

Dit mag je van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.