Voor wie?

Voor ZZP’ers, ondernemers in het MKB en Grootzakelijke bedrijven.

Eén factuur

Alleen voor gemaakte reizen betalen met één factuur achteraf.

Reisgedrag

Voor elk reisgedrag een abonnement naar keuze.

NS-Business Card

Openbaar vervoer

Per dag wordt er in Nederland door één miljoen gebruikers van het openbaar vervoer gebruik gemaakt. Bij Friesland Lease vinden we dat het écht uitmaakt of u reist met de auto, een (lease)fiets of met het openbaar vervoer. Reizen per trein laat bijvoorbeeld zien dat u bijdraagt aan een duurzame bedrijfsvoering. Bij Friesland Lease waarderen we uw milieubewustzijn. En daarom bieden we u de NS-Business Card aan. Niet alleen bespaart u op mobiliteitskosten; ook de CO2-uitstoot van uw bedrijf wordt behoorlijk verlaagd. Reist u of uw medewerkers vaak met het openbaar vervoer? Dan zijn er vier verschillende abonnementen waarmee u bespaart op uw reiskosten: het dal abonnement, traject vrij abonnement, trein vrij abonnement of het OV Vrij abonnement. Met een NS Business Card bespaart u tijd en kosten.

Bekijk productleaflet

Van deur tot deur

De NS-Business Card is de ideale manier van reizen voor werkend Nederland. Het is een mooie aanvulling op een leaseauto of een leasefiets. Of u nu ZZP’er bent, ondernemer in het MKB of deel uitmaakt van een grootzakelijk bedrijf: voor elk reisgedrag is er een abonnement naar keuze. Met de NS-Business Card mag u daarnaast gebruik maken van handige deur-tot-deurdiensten zoals Greenwheels, taxi, voordelig parkeren of het huren van een OV-fiets. U komt voor de NS-Business Card in aanmerking zodra uw werkgever afspraken heeft gemaakt met ons. Met de NS Business Card maken we het u dus makkelijker om uw leaseauto ook eens te laten staan en duurzaam met het OV te reizen. Bovendien zorgen we bij Friesland Lease voor de administratieve afhandeling en integreren we de kosten – waar mogelijk – in de leasefactuur.

Pak eens het openbaar vervoer naar uw werk of klantafspraak! U vermijdt files en kunt uw reistijd effectief invullen door een vergadering voor te bereiden of mailtjes te beantwoorden. Wilt u ook tijd en kosten besparen? Benader ons dan vandaag nog voor de NS Business Card en onze persoonlijke extra’s.

Veelgestelde vragen

Zijn er ook kosten verbonden aan de NS Business Card?

De kosten van de NS Business Card bedragen €0.75ct per maand naast de kosten voor de brandstofpas.

Wat kan ik met de MTC-OV kaart?

Deze kaart stelt u in staat om zonder voorschot alle openbaar vervoer kosten te betalen en daarvan achteraf een overzichtelijke factuur te ontvangen.

Reis ik met een NS Business Card goedkoper?

Dat kan, maar is afhankelijk van de abonnementsvorm welke u kunt koppelen aan uw NS Business Card: Dal, Traject vrij, Trein vrij of OV vrij abonnement. Kijk daarvoor op de abonnementwijzer op de website van de NS.

Moet ik altijd een abonnement afsluiten voor de NS Business Card?

Nee, wanneer u maar af en toe reist volstaat een NS Business Card zonder abonnement.

Kan ik de NS Business Card ook koppelen aan mijn brandstof pas?

Ja dat kan, Friesland lease kan een gecombineerde MTC/NS Business pas aanbieden, 1 pas voor alle mobiliteitsdiensten.

Kan Friesland Lease ook een NS Business card aanleveren?

Ja dat is mogelijk. We kunnen dit combineren met de MTC pas , maar we kunnen de NS Business Card ook los leveren.

Is de MTC-OV alleen voor de trein?

De Oude NS Business Card is veranderde naar de MTC-OV kaart. De kaart is bedoeld voor een deur tot deur service: Dus niet alleen de trein, ook de taxi, de OV fiets of de bus naar de eindbestemming kunnen ermee worden afgerekend.

Hoe kom ik aan een NS Business Card?

Deze kunt u via uw adviseur bij Friesland Lease aanvragen.

Stel uw vraag

Staat uw vraag er niet bij? Wij bellen u binnen 24 uur terug. Of bel ons op: 0512 384 060.

NS-Business Cardofferte aanvragen

8.4

beoordeling van onze klanten

Wij staan in de startblokken voor uw mobiliteitsvraagstuk.

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 10.000 personenauto’s en bedrijfswagens, 750 huurauto’s en 15.000 Leasefietsen.

Als u een flexibele invulling zoekt voor uw mobiliteitsvraagstuk, dan helpen wij u graag verder. Want uw mobiliteitsbehoefte zien wij als ons maatwerk, zodoende kijken wij graag samen met u naar een passende oplossing.

Wij zijn innovatief, duurzaam en hebben de wil om te winnen. Zo is Friesland Lease de eerste geweest die de Leasefiets aanbieden, hebben we al veel ervaring met rijden op waterstof en elektrisch rijden en vullen we jaarlijks onze prijzenkast aan met prachtige prijzen en titels.

Vraag vandaag nog een offerte aan, dan nemen wij spoedig contact met u op om samen te kijken naar een passende oplossing waar u blij van wordt.

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.