Zorgeloos

Zorgeloos en zonder verrassingen naar uw werk.

Eigen keuze

Kies uw eigen leasefiets uit: van e-bike tot high speed e-bike.

Gezond

Fietsen is gezond voor uzelf en beter voor het milieu.

Privé Leasefiets

Privé Leasefiets

Nederland is een echt fietsland. Per jaar fietst een Nederlander gemiddeld 1.018 kilometer. Wanneer het om die ritjes naar het werk gaat, pakken we vaak nét wat te snel de auto. Met een leasefiets van Friesland Lease wordt het nu makkelijker en gezonder om op het werk te komen. Bij Friesland Lease kunt u nu ook privé een elektrische fiets leasen.  U staat nooit meer vast in de file én er zijn geen hoge aanschafkosten aan het leasen van een fiets verbonden. Bij Friesland Lease least u een fiets inclusief services als pechhulp en onderhoud & reparatie. Daarnaast bent u verzekerd tegen diefstal en schade én gaat de leasefiets gepaard met een ongevallen opzittende(n)verzekering inclusief een verhaalsrechtsbijstand verzekering. Zorgeloos en gezond onderweg met uw eigen leasefiets via Friesland Lease.

Privé Lease van Friesland Lease is voor iedereen van toepassing. Friesland Lease maakt graag een passend voorstel voor uw persoonlijke situatie. Ook als uw persoonlijke situatie gedurende de looptijd verandert, maken wij graag een passend voorstel of kunt u zelfs de fiets kosteloos inleveren.

Privé Lease van Friesland Lease is inclusief de beste beste voorwaarden. Wilt u meer informatie hebben of een passend voorstel voor uw situatie, neemt u dan contact op met ons Team Privé Lease op telefoonnummer 0512-384060 of vraag ons om u terug te bellen op een voor u passend tijdstip via: privelease@frieslandlease.nl

Voorwaarden van een Privé Leasefiets bij Friesland Lease

  • Persoonlijk advies van onze privé Leasefiets specialisten
  • Vast aantrekkelijk maandbedrag, dus geen grote investering
  • Transparante voorwaarden met passende looptijd
  • Inclusief verzekering met werelddekking, reparatie, onderhoud en pechhulp
  • Kosteloos opzegbaar bij scheiding, ontslag en overlijden
  • Eerste recht van koop

Bekijk de meest gestelde vragen voor de voorwaarden en de mogelijkheden.

Bekijk productleaflet

Veelgestelde vragen

Wat zit er allemaal in het leasebedrag?

Onderhoud, afschrijving, rente, ENRA verzekering optimaal, opzittende verzekering, 24 uurs hulpdienst.Voor meer informatie kijk op: www.leasefiets.nl.

Kan je ook als privé persoon leasen?

Ja, zowel zakelijk als privé is mogelijk!Voor meer informatie kijk op: www.leasefiets.nl.

Zit er een aanbetaling in het leasetarief?

Standaard is er geen aanbetaling opgenomen in het leasetarief. Dit kan uiteraard wel om het leasetarief te verlagen. Houdt u er rekening mee dat u de aanbetaling niet terugkrijgt bij opzegging of ontbinding van de Leaseovereenkomst of bij diefstal / total loss van de fiets. Het is mogelijk om maximaal 25% van de catalogusprijs aan te betalen.Voor meer informatie kijk op: www.leasefiets.nl.

Stel uw vraag
Staat uw vraag er niet bij? Wij bellen u binnen 24 uur terug. Of bel ons op: 0512 384 060.

Privé Leasefietsofferte aanvragen

8.5

beoordeling van onze klanten

Friesland Lease is een ondernemende leasemaatschappij voor al uw mobiliteitsoplossingen.

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 8000 personenauto’s en bedrijfswagens, 350 huurauto’s en 13.000 Leasefietsen. Als u voordelig wilt leasen of huren en daar flexibel mee om wilt gaan, dan is Friesland Lease de enige juiste keuze. Uw mobiliteitsbehoefte zien wij als maatwerk.

Wij zijn innovatief, duurzaam en hebben de wil om te winnen. Zo zijn wij de eerste die de Leasefiets aanbieden en hebben we al veel ervaring met rijden op groen gas en elektrisch rijden. Friesland Lease is erg ondernemend en probeert altijd het beste maatwerk aan te bieden voor elk mobiliteitsvraagstuk.

Friesland Lease denkt mee. Wij zetten onze kennis en ervaring in om invulling te geven aan uw wens. Vraag vandaag nog een offerte aan.

0512 384 060

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.