Dit is het grapje dat wij maakten toen wij onze auto’s bij Friesland Lease bestelden, fiscaal neutraal én CO2 neutraal. Fiscaal neutraal rijden door 0% bijtelling (de Tesla S heeft tegenwoordig 4% bijtelling), dit is één van de redenen waarom wij voor de Tesla S hebben gekozen. Daarbij hebben wij afscheid genomen van de kilometerregistratie, een groot praktisch voordeel.

Wij gaan fiscaal neutraal rijden met de Tesla S!

Een fabriek kopen en vervolgens de beste auto ter wereld produceren, die ook nog eens elektrisch is, dat noemen wij out of the box denken. Wij willen in onze niet opvallende branche met onze Tesla S een statement maken. Een elektrische auto in de rode kleur, dit is voor Gjald innovatie!

Gebruikerservaring-Gjalt-elektrisch-rijden1

De voordelen van de Tesla S

  • Fantastisch innovatief concept;
  • Fantastisch bedieningspaneel en multimediakoppeling (inclusief Google Earth);
  • Geen directe CO2 uitstoot;
  • De techniek van een electromotor is in alle opzichten superieur aan een verbrandingsmotor;
  • Lagere brandstofkosten;
  • Lager onderhoud.

Het enige nadeel ten opzichte van alle auto’s is dat de Tesla S stil kan komen te staan als de lading op is. Een tip is om de auto elke ochtend geladen mee te nemen, een dag staat vol met verrassingen, hier kun je je niet altijd op voorbereiden. En vergeet jezelf af en toe niet te belonen met een ‘woeste acceleratie’. Met de Tesla S is onze autobeleving en rijplezier beter dan ooit!

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?