Deze elektrische auto’s moet u als zakelijke rijder in 2020 in de gaten houden!

Deze elektrische auto’s moet u als zakelijke rijder in 2020 in de gaten houden!

2020 wordt hét jaar waarin veruit de meeste nieuwe elektrische auto’s op de Nederlandse markt worden geïntroduceerd. VZR (Vereniging Zakelijke Rijders) heeft een aantal van deze nieuwe modellen voor ons verzameld, zodat u zich alvast goed kunt oriënteren op de toekomstige elektrische leaseauto. Deze modellen worden in het eerste kwartaal van 2020 verwacht. 

DS3 Crossback E-Tense

DS is echt een luxe automerk, dat is meteen duidelijk bij de eerste aanblik. Onderhuids is de E-TENSE gelijk aan de Peugeot e-208 en Opel Corsa-e, maar dat zou je op basis van zijn uiterlijk en interieur zeker niet zeggen.

Elektrische auto's VZR - DS Crosstence

MINI Electric

Een Mini-Cooper is niet een groot model, wat zich ook doorvertaald naar het accupakket en de totale range. Mini Cooper kiest er bewust voor om deze auto als elektrische stadsauto te positioneren. Daar past deze actieradius goed bij én een kleiner accupakket komt de rijeigenschappen ten goede.

Elektrische auto's VZR - Mini Electric

Opel Corsa-e

Opel heeft al wat ervaring opgedaan met elektrische auto’s zoals de Ampera en Ampera-e. Deze kennis hebben ze toegepast bij de Corsa-e (én ze hebben de techniek gedeeld met Peugeot en DS). Vanwege hun ervaring is de Opel Corsa-e een volwassen elektrische auto geworden.

Elektrische auto's VZR - Opel Corsa-e

Peugeot e-208

Peugeot heeft hun succesnummer, de 208, ook geëlektrificeerd. Net als de DS3 Crossback en Opel Corsa beschikt hij over een ruime actieradius van 300+ km. Het Peugeot familiegezicht met koplampen met “klauwafdruk” en lichtlijnen die bijna doorlopen tot aan de grond maken hem onderscheidend.

Elektrische auto's VZR - Peugeot 208-e

Porsche Taycan

Een elektrische auto mag dan wel sportwagenprestaties hebben, het rijgedrag is niet altijd van sportwagen-niveau. Behalve nu bij de Porsche Taycan! De eerste serieuze elektrische sportwagen kon ook niet anders dan van Porsche komen. De prijs is stevig, maar dit gaat samen met sterke prestaties!

Elektrische auto's VZR - Porsche Taycan

*Netto maandelijkse bijtellingsbedrag is gebaseerd op een belastingtarief van 37,35%

Wij helpen u graag op weg

Wilt u meer informatie over de (verwachte) elektrische auto’s bij Friesland Lease of heeft u naar aanleiding van het nieuwsartikel nog vragen over het elektrische aanbod? Neem een kijkje op de elektrische vergelijker of neem contact op met Friesland Lease via het contactformulier. Wij helpen u graag op weg!

Bron: VZR