Friesland Lease brengt graag haar klanten met elkaar in contact. Zo ontstaat er een win-winsituatie. Friesland Lease werkt niet alleen graag voor haar relaties maar ook juist met hen.

Friesland Lease en haar Netwerk

Friesland Lease werkt niet alleen graag voor haar relaties maar ook juist met hen. Het werkgebied waarin we samen opereren bestrijkt niet alleen de drie Noordelijke provincies als het gaat om auto’s en bestelauto’s, maar gaat juist verder in het geval van lease-fietsen en E-Bikes; daarvoor werken we samen met en voor relaties door het hele land. Friesland Lease is graag aanwezig en zichtbaar voor haar relaties. Een methode daarvoor is het beleid samen te werken met de lokale dealers, of het nu om auto’s of fietsen gaat, samen staan we sterk.

Netwerk clinic - Friesland Lease

Daar plukken onze klanten de vruchten van; onderhoud aan uw fiets of auto doet u gewoon bij uw eigen dealer om de hoek, referenties over hoe Friesland Lease werkt haalt u gewoon uit uw eigen (werk)omgeving. Klanten vertellen graag hun verhaal en de medewerkers van Friesland Lease zijn vertegenwoordigd in verschillende netwerken zoals commerciële clubs, netwerk bijeenkomsten ofwel, er is altijd wel iemand in de buurt. We hechten waarde aan de mening van onze klanten en steken die ook niet onder stoelen of banken, we laten hen ook zien op onze site. Daarnaast laten we onze klanten graag aan het woord. Dat lukt alleen wanneer wij een goede band met onze klanten hebben, die verder gaat dan alleen het leasen van mobiliteit. We brengen onze klanten graag met elkaar in contact, we doet het tenslotte samen, dat doen we met activiteiten zoals incentives, beurzen en relatiedagen. Zo ontstaat er altijd een win-winsituatie voor iedereen.

Noordelijk Schade Taxatie Bureau BV

Friesland Lease heeft ons nooit langer dan een dag laten wachten op een vraag.

NSTB - Friesland Lease

Wij zijn al 2,5 jaar klant bij Friesland Lease en we zijn nog altijd zeer tevreden. Friesland Lease is altijd erg behulpzaam en geeft advies waar nodig is. Het contact met Friesland Lease is echt een pluspunt. Onze contactpersoon is nooit gewisseld, hierdoor denkt hij altijd goed met ons mee en krijgen we altijd een accuraat en snel antwoord.

Robert Heeringa

Technion

Friesland Lease is meer dan alleen een leasemaatschappij. Samen hebben we meegereden met de Hansa Green Tour. Dit was een unieke ervaring.

Ronald Spoelstra Technion - Friesland Lease

Al vanaf de start van ons bedrijf zijn we klant geworden bij Friesland Lease. We hebben voor Friesland Lease gekozen omdat wij erg veel waarde hechten aan regionale binding. Friesland Lease is erg flexibel, wij leasen verschillende auto’s op lange én korte termijn. Friesland Lease bevalt ons nog steeds erg goed. Er worden geregeld uitjes en events georganiseerd voor ons, zo hebben we in februari samen deelgenomen aan de Hansa Green Tour.

Ronald Spoelstra

Landustrie

Wij zijn al 10 jaar lang een tevreden klant van Friesland Lease!

Landustrie - Friesland Lease

Al 10 jaar lang leasen wij busjes en auto’s bij Friesland Lease. Wij zijn erg afhankelijk van mobiliteit, omdat onze monteurs 24 uur per dag beschikbaar moeten zijn. Friesland Lease heeft een erg goede service en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij het persoonlijke contact met Friesland Lease zijn we al 10 jaar erg tevreden.

Alfred Zwart

Speedbooks rapportage software

Friesland Lease denkt altijd goed met ons mee.

Lume Paulusma Speedbooks - Friesland Lease

Vier jaar geleden ben ik begonnen met leasen bij Friesland Lease. Ik heb voor Friesland Lease gekozen omdat ik het als Fries belangrijk vind om het wagenpark onder te brengen bij een lokaal bedrijf. Hier heb ik tot op heden geen spijt van gehad. Friesland Lease denkt altijd goed met ons mee en het contact met hen is prettig.

Lume Paulusma

Resato

Friesland Lease zegt nooit nee en denkt altijd met ons mee voor de beste oplossing.

Ton Driessen Resato - Friesland Lease

Wij zijn al 7 jaar lang tevreden klant van Friesland Lease. Bij Resato vinden we duurzaamheid erg belangrijk, Friesland Lease denkt hierin goed met ons mee. We leasen verschillende hybride auto’s, volledig elektrische auto’s en normale auto’s. Friesland Lease denkt altijd met ons mee en houdt ons op de hoogte van de ontwikkelingen die bij ons bedrijf passen. Wij hebben al jaren lang dezelfde accountmanager van Friesland Lease, die altijd met ons meedenkt en de beste oplossing voor ons zoekt.

Ton Driessen

Driessche Vleesverwerking

Met behulp van Friesland Lease kunnen wij het vervoer voor onze uitzendkrachten altijd goed regelen.

2 jaar geleden ben ik van mijn vorige leasemaatschappij overgestapt naar Friesland Lease. Het bevalt me erg goed dat we beide in Noord-Nederland gevestigd zitten, nu is alles lekker dichtbij. Omdat onze uitzendkrachten ten alle tijden de opdrachtgever moet kunnen bereiken zijn wij erg afhankelijk van onze leaseauto’s. Tot nu toe heb ik nog nooit problemen gehad bij Friesland Lease, ik ben al 2 jaar een dik tevreden klant.

Jan van den Driessche

Hollander Schilderwerken

Friesland Lease bevalt ons stukken beter dan onze vorige leasemaatschappij.

Hollander Schilderwerken - Friesland Lease

Friesland Lease heeft een jaar geleden onze vorige leasemaatschappij overgenomen. We stonden er versteld van hoe goed het contact was bij Friesland Lease. Een enorme verbetering vergeleken met onze vorige leasemaatschappij! Friesland Lease houdt ons goed op de hoogte van ons kilometerverbruik. Zo weten wij direct of we meer of minder kilometers nodig hebben.

Jacob Hollander

Energie Service Friesland

Bij Friesland Lease voel ik me echt een klant en geen nummer.

Otto van der Galien Energie Service - Friesland Lease

Ik ben van een landelijke leasemaatschappij overgestapt naar Friesland Lease. Dit bevalt mij erg goed. Bij een regionale leasemaatschappij kom je elkaar vaker tegen en ken je elkaar echt, dit maakt het zaken doen erg prettig. Friesland Lease geeft ons pro-actief advies en weten altijd wat er bij ons speelt. Al voordat ik de vraag stel weten zij het antwoord. Friesland Lease geeft me het gevoel dat ze me echt kennen en dat ze met mij meedenken!

Otto van der Galiën

Ayold.nl / Coating.nl

Een dikke 10 voor Friesland Lease!

Sinds september zijn we begonnen met leasen bij Friesland Lease om de klanten en partners van Coating.nl te bereiken. We hebben verschillende partijen naast elkaar gelegd en het plaatje bij Friesland Lease klopte direct. Door de goede service en de manier van aanpakken steekt Friesland Lease er met kop en schouder bovenuit. Jan Tabak dacht erg goed mee met onze situatie en heeft alles keurig geregeld. Friesland Lease verdient een dikke 10!

Vincent Walstra