MVO en People

Friesland Lease is iedere dag actief bezig met het creëren van een betere wereld voor morgen. Dit doen wij door Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen (MVO) met de drie thema’s: People, Planet en Profit.

People

Een maatschappelijk verantwoorde organisatie als Friesland Lease houdt rekening met de mensen om zich heen. Die mensen zijn in de eerste plaats onze eigen werknemers en daarnaast ook de mensen in onze directe én indirecte omgeving. Onze prestaties en impact op de omgeving hangen namelijk grotendeels af van de inzet en professionaliteit van onze medewerkers. Een tevreden klant en een betere wereld, daar zetten wij ons graag voor in!

Flexibel en transparant

We vinden het belangrijk om een flexibele en transparante organisatie te zijn, waarbij wij de privacy van onze klanten, leveranciers en medewerkers bewaken. Ook houden wij regelmatig klanttevredenheidsonderzoeken, om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de klant en zo onze diensten verder te verbeteren. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,3!
Voor onze medewerkers streven wij ernaar om een prettige, gezonde en veilige werkomgeving aan te bieden. Daarbij hoort het geven verantwoordelijkheid en ruimte om te ondernemen binnen organisatie. Ook medewerkers beoordelen ons met een 8,3!

“Zowel klanten als medewerkers beoordelen ons met een 8,3”

klimaatdoelen van 2020 halen friesland lease

Doelstellingen

Ten aanzien van het thema People:

  • Het bieden van een prettige, gezonde, vitale en veilige werkomgeving aan medewerkers.
  • Verantwoordelijkheid en ruimte om te ondernemen.
  • Flexibiliteit en transparantie in de organisatie.
  • Waarborgen van privacy van onze klanten, toeleveranciers en medewerkers.

Lees meer over MVO bij Friesland Lease

Wil u meer weten over het MVO beleid bij Friesland Lease? Klik op de groene buttons en ontdek meer, onder andere over de thema’s Planet en Profit.

Meer over Profit Meer over Planet Terug naar MVO bij Friesland Lease