Persoonlijke benadering

Een invulformulier zoals hieronder voelt wellicht een beetje onpersoonlijk. Het liefst controleren we deze gegevens samen met u tijdens één van onze contactmomenten, maar het kan maar zo zijn dat u niet veel contactmomenten heeft met uw adviseur of expert. Dan is het invullen van een formulier wel zo makkelijk.

Leuker voor u

Naast dat wij de gegevens willen updaten, willen we graag ook meer over u weten. U wilt graag weten wie u tegenover u heeft zitten. Met een drie tal vragen over uw persoonlijke interesses kunnen wij het leasen bij Friesland Lease leuker voor u maken door te kijken naar uw interesses. Zo kunnen wij u beter in contact brengen met andere klanten, events aanbieden die u echt aanspreken en daarmee het samenwerken met ons leuker maken.

Namens het hele team  alvast bedankt.

Klantgegevens

Ophalen van klantgegevens en persoonlijke voorkeuren
Het bedrijf waar u werkzaam bent(Required)
Adresgegevens van het bedrijf(Required)
Uw naam(Required)
Uw gegevens
Wat is uw relatie met Friesland Lease(Required)

Net als u houden wij van persoonlijk contact

Friesland Lease heeft een ons-kent-ons mentaliteit. Wij houden van een persoonlijke benadering en brengen graag klanten met elkaar in contact. U wilt graag weten wie er aan de overkant van de tafel zit, en ook wij willen graag weten wie wij tegenover ons hebben zitten. Zo kunnen wij het nog leuker en persoonlijker maken door te kijken naar uw interesses.
Mijn interesses liggen bij de volgende sporten
Mijn interesses liggen op de volgende gebieden
Mijn interesses liggen op de volgende culturele activiteiten
Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.