Daarom Privé Lease van Friesland Lease

Met Privé Lease van Friesland Lease kunt u onbezorgd een nieuwe of jong gebruikte auto rijden: all-inclusive autorijden tegen een vast laag maandtarief. Friesland Lease voorkomt onaangename (financiële) verrassingen. Bovendien hoeft u zich dankzij ons minimaal in te spannen bij het achteraf verkopen van uw auto.

Daarom Privé Lease van Friesland Lease:

  • Persoonlijk advies van onze Privé Lease Specialisten.
  • Transparante voorwaarden met passende looptijd.
  • Kosteloos opzegbaar bij overlijden; bij scheiding en ontslag mogelijk.
  • Vast aantrekkelijk maandbedrag, dus geen grote investering.
  • Alle autokosten inbegrepen, alleen tanken betaalt u apart.
  • Eerste recht van koop.


Bekijk ons actuele aanbod

Auto van de Maand

Auto van de Maand

Mitsubishi Space Star

Bent u op zoek naar een auto die comfortabel, zuinig én trendsetter is in zijn klasse? Kijk dan niet verder, de nieuwe Mitsubishi Space Star is uit! Een mooie compacte auto die er van buiten uitziet als een compacte hatchback maar van binnen is dat een heel ander verhaal. Doordat de auto een 5-zitter is biedt het plaats aan vijf volwassenen. Dankzij de verstelbare achterbank kan u de bagageruimte flexibel aanpassen aan al uw vervoerswensen. Gaat u shoppen in de stad of juist het weekend eropuit, met de Space Star is het altijd volop genieten dankzij zijn sportieve rijeigenschappen, voorbeeldige wegligging, vlotte acceleratie én heerlijk rijcomfort. Het is de ideale reisgenoot voor elke rit!

Bekijk actie

Direct rijden

5 zekerheden keurmerk

Privé Leaseauto van Friesland Lease voert het Keurmerk Private Lease, en daar zijn we trots op!
Dit keurmerk zorgt ervoor dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset.

5-Zekerheden-Private-Lease-Friesland-Lease

Let op! Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract.

Toch liever zelf trappen?

Leasen en tegelijk werken aan uw gezondheid? Overweeg dan een leasefiets!

Bij Friesland Lease kunt u uw fiets, bijvoorbeeld een high speed e-bike, leasen op basis van een operationele lease constructie. In ruil voor een vast bedrag per maand least u een (elektrische) fiets naar keuze, inclusief alle bijbehorende kosten. Heeft u een keer pech, dan helpt Friesland Lease u direct. Daarnaast bent u verzekerd tegen diefstal en schade. Zorgeloos en gezond onderweg met uw eigen leasefiets via Friesland Lease.

Klaar om een fiets of e-bike van Friesland Lease te leasen en fit naar uw werk te gaan? Of wilt u eerst nog wat meer weten? Kijk dan op Leasefiets!

28500

voertuigen (auto's & fietsen) in ons wagenpark

beoordeling van onze privé leaserijders

8.3

beoordeling van onze leaserijders

8.5

beoordeling van onze wagenparkbeheerders

Kom langs en probeer

De Lange West 96, 9201 CH Drachten

Open van 08:00 - 17:00 uur
(maandag t/m vrijdag)

Route plannen op Google Maps