Bekijk hier het aanbod van Privé Lease van Friesland Lease. Hier heeft u een uitgebreide keuze uit nieuwe auto’s. Gebruik de filters om uw keuze te maken. Staat uw auto er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Auto van de Maand

Mitsubishi Eclipse

De Mitsubishi Eclipse is groter dan de ASX en kleiner dan de Outlander. De opvallende verschijning is een compacte SUV met een coupé-achtige daklijn en optimale connectiviteit. De scherpe lijnen, een dynamische houding en Mitsubishi’s nieuwe designtaal zijn slechts enkele van de zaken waarmee de volledig nieuwe Eclipse zich onderscheidt. Japanse degelijkheid is ook in deze auto terug te zien. Niets voelt broos of breekbaar. De stoelen zitten goed en alles is eenvoudig te bedienen. De Eclipse wordt aangedreven door een 1,5 liter turbo benzinemotor met 163 pk en heeft een trekgewicht van maar liefst 1600 kG! De Eclipse Cross First Edition wordt geleverd met een 8-Traps CVT automaat. Een bijzonder aangename aandrijflijn, met een motor die zowel bij lage als bij hoge toeren krachtig is.

Bekijk actie

Reset filter

Zit de auto van jouw keuze er niet bij?

Ik kan u helpen! Mijn naam is Jeroen Louwsma.

Privé Leaseadviseur Friesland Lease

Ik ben telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur. U kunt mij op dezelfde tijden vragen via de chat stellen.

Advies nodig? Neem dan contact met mij op en ik maak een voorstel helemaal op maat!

0512 384 060

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.