Bekijk hier het aanbod van Privé Lease van Friesland Lease. Hier heeft u een uitgebreide keuze uit nieuwe of jong gebruikt auto’s. Gebruik de filters om uw keuze te maken. Staat uw auto er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Auto van de Maand

Tesla Model 3

Na de X en de S is nu ook de Model 3 van Tesla leverbaar, ook wel de baby-Tesla genoemd. Ongekend zijn de prestatie van dit model: maar liefst 530 km actieradius volgens de WLTP-norm. De batterij laad super snel op. Bij een Superchargerlocatie laadt u in slechts 30 minuten 370 km bij. Maar thuisladen is ook geen probleem. Wanneer u ‘s nachts laadt kunt u met een gerust hart ‘s ochtends in een volle Model 3 stappen. Het interieur van de Model 3 is ook uniek te noemen. De Model 3 beschikt over een 15” groot touchscreen met alle bedieningselementen van de auto. De Model 3 biedt zitplaats aan 5 volwassenen.

Bekijk actie

Reset filter

Zit de auto van jouw keuze er niet bij?

Ik kan je helpen! Mijn naam is Jeroen Louwsma.

Privé Leaseadviseur Friesland Lease

Ik ben telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur. Je kunt mij op dezelfde tijden vragen via de chat stellen.

Advies nodig? Neem dan contact met mij op en ik maak een voorstel helemaal op maat!

0512 384 060

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.