Bekijk hier het aanbod van Privé Lease van Friesland Lease. Hier heeft u een uitgebreide keuze uit nieuwe auto’s. Gebruik de filters om uw keuze te maken. Staat uw auto er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Auto van de Maand

Skoda Citigo E Iv

Hoe voelt het om in een elektrische auto te rijden? Hoe werkt het opladen en hoe zit het met actieradius? Ervaar elektrisch rijden en stap over op elektrisch met de Skoda Citigo E Iv. Dé auto van de maand bij Friesland Lease Privé. Wie in 2020 een elektrische stadsauto zoekt kan zijn geluk niet op. Met een stoer vernieuwd design en een actieradius van 260 kilometer (volgens WLTP) brengt deze Skoda u ontzorgd van A naar B. De 100% elektrische stadsauto heeft moderne looks, is wendbaar en heeft een ruim interieur. Bovendien profiteert u ook van de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren tot €4.000,-. Elektrisch rijden was nog nooit zo aantrekkelijk!

Bekijk actie

Reset filter

Zit de auto van jouw keuze er niet bij?

Ik kan u helpen! Mijn naam is Jeroen Louwsma.

Privé Leaseadviseur Friesland Lease

Ik ben telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur. U kunt mij op dezelfde tijden vragen via de chat stellen.

Advies nodig? Neem dan contact met mij op en ik maak een voorstel helemaal op maat!

0512 384 060

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.