Bekijk hier het aanbod van Privé Lease van Friesland Lease. Hier heeft u een uitgebreide keuze uit nieuwe auto’s. Gebruik de filters om uw keuze te maken. Staat uw auto er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Auto van de Maand

Mitsubishi Space Star

Bent u op zoek naar een auto die comfortabel, zuinig én trendsetter is in zijn klasse? Kijk dan niet verder, de nieuwe Mitsubishi Space Star is uit! Een mooie compacte auto die er van buiten uitziet als een compacte hatchback maar van binnen is dat een heel ander verhaal. Doordat de auto een 5-zitter is biedt het plaats aan vijf volwassenen. Dankzij de verstelbare achterbank kan u de bagageruimte flexibel aanpassen aan al uw vervoerswensen. Gaat u shoppen in de stad of juist het weekend eropuit, met de Space Star is het altijd volop genieten dankzij zijn sportieve rijeigenschappen, voorbeeldige wegligging, vlotte acceleratie én heerlijk rijcomfort. Het is de ideale reisgenoot voor elke rit!

Bekijk actie

Reset filter

Zit de auto van jouw keuze er niet bij?

Ik kan u helpen! Mijn naam is Jeroen Louwsma.

Privé Leaseadviseur Friesland Lease

Ik ben telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur. U kunt mij op dezelfde tijden vragen via de chat stellen.

Advies nodig? Neem dan contact met mij op en ik maak een voorstel helemaal op maat!

0512 384 060

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.