Bekijk hier het aanbod van Privé Lease van Friesland Lease. Hier heeft u een uitgebreide keuze uit nieuwe auto’s. Gebruik de filters om uw keuze te maken. Staat uw auto er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Auto van het moment

Tesla Model Y!

Luxe, comfort en ruimte met de gemakken die u van een Tesla gewend bent. Rijdt dit jaar nog weg in een Tesla Model Y, direct uit voorraad leverbaar.
Model Y zorgt voor maximale veelzijdigheid en biedt plaats aan vijf passagiers en hun bagage. Elke zitplaats op de tweede rij kan onafhankelijk worden ingeklapt om op een flexibele manier ruimte te bieden aan ski’s, meubels, bagage en andere voorwerpen. Dankzij de lage tildrempel kan de bagageruimte gemakkelijk en snel worden in- en uitgeladen.

Benieuwd? Bekijk snel!

Reset filter

Zit de auto van jouw keuze er niet bij?

Ik kan u helpen! Mijn naam is Jeroen Louwsma.

Ik ben telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur.

Toch liever langskomen op kantoor voor advies en een goede bak koffie of thee? Plan dan een afspraak in via de mail of het formulier, dan kijken we samen voor een voorstel helemaal op maat!

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.