Bekijk hier het aanbod van Privé Lease van Friesland Lease. Hier heeft u een uitgebreide keuze uit nieuwe auto’s. Gebruik de filters om uw keuze te maken. Staat uw auto er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Auto van de Maand

Nissan Micra N-Connecta

Hoe stoer bent u eigenlijk? Laat de onschuld thuis en stap in de Nissan Micra N-Connecta, dé auto van de maand bij Friesland Lease Privé. De Micra van Nissan is de ultieme vijfdeurs hatchback en er zijn veel redenen om voor de auto te kiezen, maar z’n brutale ontwerp is wel de belangrijkste. Laat “braaf” maar thuis! De comfort, de rijke uitrusting en de fijne rijeigenschappen maken de Nissan Micra N-Connecta tot een echte winnaar. De auto heeft veel te bieden in haar prijsklasse segment. Bovendien heeft de N-Connecta ook nog allerlei technische extra’s waaronder een automatische airco, multimedia navigatiesysteem én een achteruitrijcamera. Wanneer rijdt u weg in de Nissan Micra? Ga in stijl op weg, OP = OP!

Bekijk actie

Reset filter

Zit de auto van jouw keuze er niet bij?

Ik kan u helpen! Mijn naam is Jeroen Louwsma.

Privé Leaseadviseur Friesland Lease

Ik ben telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur. U kunt mij op dezelfde tijden vragen via de chat stellen.

Advies nodig? Neem dan contact met mij op en ik maak een voorstel helemaal op maat!

0512 384 060

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.