25 februari 2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd dat is hét kwaliteitskeurmerk Private Lease. Friesland Lease is ook aangesloten bij dit keurmerk. Zo kunt u altijd zorgeloos en gewoon goed geregeld een leaseauto rijden.

Het keurmerk Private Lease en Friesland Lease

Veilig, verantwoord en vertrouwd dat is hét kwaliteitskeurmerk Private Lease. Friesland Lease is ook aangesloten bij dit keurmerk. Zo kunt u altijd zorgeloos en gewoon goed geregeld een leaseauto rijden.

Het keurmerk Private Lease

Het keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een Privé Leasecontract af te sluiten. Wanneer een leasemaatschappij het keurmerk heeft, kunt u erop vertrouwen dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. De leasemaatschappijen die aangesloten zijn bij het keurmerk, kunt u herkennen aan het keurmerk logo. Het keurmerk biedt 5 zekerheden:

 • Eerlijke voorwaarden
  De Algemene voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.
 • Compleet product
  Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Uw leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.
 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  De leasemaatschappij gaat samen met u bekijken en beoordelen hoeveel u wilt en kunt betalen. Daardoor heeft u de zekerheid dat u de maandelijkse leasekosten kunt betalen.
 • 14 dagen bedenktijd
  U moet zorgeloos kunnen genieten van uw leaseauto en een goede keuze kunnen maken. Daarom heeft u 14 dagen bedenktijd.
 • Zekerheid bij klachten
  Een eventueel geschil wordt snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Waarom?

De Privé leaseauto wordt steeds populairder. De wens om zorgeloos te kunnen autorijden wordt steeds belangrijker. Hierdoor geven mensen liever niet zelf een groot bedrag uit aan een auto, maar willen ze wel graag in een nieuwe (of bijna nieuwe) en veilige auto rijden. Door het keurmerk is het voor de consument goed zichtbaar welke aanbieder betrouwbaar is. Samen met de Consumentenbond zijn er duidelijke afspraken gemaakt, alle leasemaatschappijen met het keurmerk gebruiken dezelfde Algemene Voorwaarden en moeten aan strenge criteria voldoen. Kortom, met het Private Lease Keurmerk weet u waar u aan toe bent!

De + van Friesland Lease

Friesland Lease is aangesloten bij het keurmerk Private Lease. En daar zijn we trots op! Bij Friesland Lease kunt u zorgeloos en gewoon goed geregeld een leaseauto rijden. Mét de plus van Friesland Lease. Naast de vijf zekerheden van het keurmerk hebben wij onze belangrijkste voordelen voor u op een rij gezet:

+             Leaseprijs inclusief wegenbelasting, All-Risk verzekering, Schade Verzekering Inzittenden (SVI), Rechtsbijstand, Pechhulp en vervangend vervoer (na 24 uur) in Europa, Vast eigen risico € 300,-, Ruitschade € 150,-
+             Alle autokosten inbegrepen, alleen de tankkosten zijn voor eigen rekening.
+             Kosteloos opzegbaar bij overlijden.
+             Kosteloos opzegbaar bij echtscheiding en verlies van werk mogelijk.
+             Transparante voorwaarden met een passende looptijd.
+             Eerste recht van koop.

Wij helpen u graag op weg

Overweegt u ook een Privé leaseauto? Bekijk het aanbod Privé leaseauto’s of neem contact op met Friesland Lease via het contactformulier voor meer informatie en de mogelijkheden. Wij helpen u graag op weg!

Bron: Keurmerk Private Lease

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.