26 november 2020

De ZOE is een belangrijk model in de elektrificatie strategie naar 100% elektrische voertuigen van Renault. Inmiddels is de Renault ZOE al 10 jaar niet meer uit het straatbeeld weg te denken en is het tijd voor een update: de Renault ZOE Intense, die zowel op design als technisch vlak flink is vernieuwd.

Nieuwe Renault ZOE: indrukwekkend stil en 100% elektrisch

De ZOE is een belangrijk model in de elektrificatie strategie naar 100% elektrische voertuigen van Renault. Inmiddels is de Renault ZOE al 10 jaar niet meer uit het straatbeeld weg te denken en is het tijd voor een update: de Renault ZOE Intense, die zowel op design als technisch vlak flink is vernieuwd. En raad eens? Tijdens Black Friday van 27 november tot en met 30 november leaset u de Renault ZOE Intense extra voordelig bij Friesland Lease Privé! Ontdek meer. 

Praktische actieradius

In de afgelopen 10 jaren heeft Renault niet stilgezeten. De ontwikkelingen hebben elkaar stap voor stap opgevolgd. In 2016 kwam de Z.E. 40 met een bijna twee keer zo grote batterij. Dit resulteerde in een actieradius (in praktijk) van 300 kilometer. In Nederland zijn in de tussentijd het aantal laadpalen en de laadnetwerken uitgebreid. Vanaf dat moment is elektrisch rijden met de Renault Zoe Intense probleemloos en een duurzame oplossing.

De update van de Renault ZOE Intense

Recent heeft de Renault ZOE een flinke update ondergaan en met succes! Het exterieur heeft een nieuw, stoer front gekregen en de vernieuwde achterlichten zorgen voor een moderne look. Bovendien zorgen de aanpassingen aan het onderstel voor een betere wegligging en meer rijcomfort. Wederom heeft de Renault ZOE een grotere actieradius gekregen naar 395 kilometer (52kWh batterij) én is de DC-lader een vast onderdeel geworden van deze elektrische auto. Hierdoor is de Renault sneller op te laden, wat het maken van lange ritten niet alleen gemakkelijker maar ook efficiënter maakt.

Renault ZOE Intense black InterieurIndrukwekkend stil

De meest indrukwekkende verandering is wat ons betreft de indrukwekkende stilte dankzij de update. Het geluidsniveau is verder teruggedrongen door een gelamineerde voorruit, nieuwe portierrubbers en een geoptimaliseerde isolatie. Een fijne eigenschap van elektrisch rijden die een positieve invloed heeft op uw rijplezer en rijcomfort als ZOE-rijder!

Geüpdatete interieur

Niet alleen het exterieur en de actieradius heeft een update gehad, ook het interieur is door Renault niet overgeslagen. Door een groot digitaal scherm (zelf in te delen) met functionaliteiten voor Apple Carplay of Android Auto wordt gebruiksgemak geboost en omarmt Renault de digitale revolutie. Het interieur heeft een nieuwe bekledingsstof gekregen die niet alleen op de stoelen, maar ook op het dashboard is verwerkt. Zoals bij vele automerken is deze stof duurzaam, draagt bij aan een lagere CO2-uitstoot tijdens de productie en is gemaakt van gerecyclede garen.

Wij helpen u graag op weg!

Wordt het bij u thuis ook tijd om over te stappen op 100% elektrisch rijden? Stap in de Renault ZOE Intense bij Friesland Lease Privé en profiteer van de Black Friday Lease Deal van 27 november tot en met 30 november. U rijdt al een Renault ZOE Intense vanaf €449,- per maand o.b.v. 10.000 kilometer per jaar en 60 maanden leasecontract! Bovendien is de elektrische auto al geregistreerd wat betekent dat u ook nog eens profiteert van de SEPP regeling met een maximale subsidie van €2.000,-. Bestel de Renault ZOE Intense online. Meer informatie? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag op weg.

 

Volg nieuwe ontwikkelingen op de voet. Laat u inspireren.