Met behulp van Financial Lease kunt u als ondernemer beschikken over een (bedrijfs)auto. Tijdens de leaseperiode bent u alleen economisch eigenaar, na afloop van de leaseperiode bent u ook juridisch eigenaar van de auto.

8.5

beoordeling van onze klanten

Financial Lease bij Friesland Lease

Met behulp van Financial Lease kunt u als (startende) ondernemer beschikken over een (bedrijfs)auto. Zo heeft u een een efficiënte en flexibele bedrijfsvoering zonder dat het u liquiditeit kost en waarbij u kunt profiteren van vele (fiscale) voordelen. Één van de belangrijkste uitgangspunten van Friesland Lease is de afstemming op de specifieke situatie van uw organisatie. Friesland Lease denkt met u mee en geeft u deskundig advies.

Financial Lease is leasen met duidelijke afspraken

Door financial te leasen kunt u investeren in een auto, zonder liquiditeitsverlies. Tijdens de leaseperiode bent u economisch eigenaar van de auto, hierdoor heeft u fiscaal voordeel en is rente- en investeringsaftrek mogelijk. Ook heeft u recht op terugvordering van de BTW over de aanschafprijs. de risico’s en kosten op het gebied van onderhoud, reparaties, assurantie en restwaardes liggen volledig bij de klant. Na afloop van de leaseperiode bent u automatisch ook juridisch eigenaar van de auto.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in Financial Lease? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan.

Veelgestelde vragen

Stel uw vraag
Staat uw vraag er niet bij? Wij bellen u binnen 24 uur terug. Of bel ons op: 0512 384 060.

Financial Leaseofferte aanvragen

8.5

beoordeling van onze klanten

Ik kan je helpen! Mijn naam is Jeroen Louwsma.

Privé Leaseadviseur Friesland Lease

Ik ben telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur. Je kunt mij op dezelfde tijden vragen via de chat stellen.

Advies nodig? Neem dan contact met mij op en ik maak een voorstel helemaal op maat!

0512 384 060

Dit mag u van ons verwachten

Mobiliteitsgarantie

Friesland Lease zorgt ervoor dat uw leaseauto altijd in optimale conditie verkeert en biedt 24/7 mobiliteitsgarantie.

Duurzame oplossing

Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit. Friesland Lease maakt graag het verschil.

Persoonlijk contact

Friesland Lease vraagt actief om uw mening. De lijnen zijn kort en wij spelen adequaat in op uw behoeftes.