Friesland Lease heeft met Privé Leaseauto gekozen voor een heldere insteek. Alles duidelijk, alles op zekerheid en alles vooraf gecommuniceerd.

De kleine lettertjes van Privé Lease

Friesland Lease heeft ook voor Privé Lease bewust gekozen voor een duidelijke en heldere insteek. Alles op zekerheid en vooraf duidelijk gecommuniceerd. Bijvoorbeeld:

  • bij echtscheiding, verlies van werk of overlijden kan de auto zonder kosten of boete worden ingeleverd.
  • rijdt u meer of minder dan vooraf gedacht, dan heeft u een matrix met alle leaseprijzen van looptijden en jaarkilometers vooraf al gekregen. U weet dus precies wat u betaalt of kan gaan betalen.
  • en verandert de leaseprijs nog tussentijds om andere redenen? Alleen als de wegenbelasting of de BTW wordt aangepast, kan de leaseprijs wijzigen, maar niet omdat de verzekeringspremie wijzigt of de reparatie en onderhoudskosten tegen vallen.
  • per ongeluk meerdere schades gereden? Dan belasten wij geen verhoogd eigen risico door, die is gelijk gedurende de hele looptijd.

Uiteraard hanteren wij marktconforme leaseprijzen, want wij begrijpen goed dat u voor deze zekerheden niet veel meer wilt betalen.

Benieuwd wat Friesland Lease voor u kan betekenen of geïnteresseerd welke leaseprijs voor u van toepassing is? Bel dan met onze Privé Leaseadviseur 0512-384060 (vraagt u dan naar Jeroen of Judith)