Nederland is een echt fietsland. Per jaar fietst een Nederlander gemiddeld 1.018 kilometer. Wanneer het om die ritjes naar het werk gaat, pakken we vaak nét wat te snel de auto. Met een leasefiets van Friesland Lease wordt het nu makkelijker en gezonder om op het werk te komen.

Privé Leasefiets

Bij Friesland Lease kunt u nu ook privé een elektrische fiets leasen. U staat nooit meer vast in de file én er zijn geen hoge aanschafkosten verbonden aan het leasen van een fiets. Bij Friesland Lease least u een fiets inclusief services als pechhulp en onderhoud & reparatie. Daarnaast bent u verzekerd tegen diefstal en schade én gaat de leasefiets gepaard met een ongevallen opzittende(n)verzekering inclusief een verhaalsrechtsbijstandverzekering. Zorgeloos en gezond onderweg met uw eigen leasefiets via Friesland Lease.

Privé Lease van Friesland Lease is voor iedereen van toepassing. Friesland Lease maakt graag een passend voorstel voor uw persoonlijke situatie. Ook als uw persoonlijke situatie gedurende de looptijd verandert, maken wij graag een passend voorstel. In bepaalde gevallen kunt u zelfs de fiets kosteloos inleveren.

Privé Lease van Friesland Lease is inclusief de beste beste voorwaarden. Wilt u meer informatie hebben of een passend voorstel voor uw situatie, neemt u dan contact op met ons Team Privé Lease op telefoonnummer 0512-384060 of vraag ons om u terug te bellen op een voor u passend tijdstip via: priveleasefiets@frieslandlease.nl

Voorwaarden van een Privé Leasefiets bij Friesland Lease

  • Persoonlijk advies van onze Privé Leasefiets specialisten
  • Vast aantrekkelijk maandbedrag, dus geen grote investering
  • Transparante voorwaarden met passende looptijd
  • Inclusief verzekering met werelddekking, reparatie, onderhoud en pechhulp
  • Kosteloos opzegbaar bij scheiding, ontslag en overlijden
  • Eerste recht van koop

Bekijk de meest gestelde vragen voor de voorwaarden en de mogelijkheden.

Bekijk productleaflet

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Wie levert de fiets?

Dat is een van de 350 BOVAG Leasefiets dealers.

Wat zit er allemaal in het leasebedrag?

Onderhoud, afschrijving, rente, ENRA verzekering optimaal, opzittende verzekering, 24 uurs hulpdienst.

Is leasefiets een financiering?

Nee, het is een operationele full service lease!

Kan je ook als privé persoon leasen?

Ja, zowel zakelijk als privé is mogelijk!

Wat gebeurd er na aan het einde van de looptijd?

Je levert de fiets in en sluit weer een nieuw leasecontract af. Je neemt de fiets over tegen een zeer scherpe prijs. Je levert de fiets in en daarmee is het einde contract.

Zit er een aanbetaling in het leasetarief?

Standaard is er geen aanbetaling opgenomen in het leasetarief. Dit kan uiteraard wel om het leasetarief te verlagen. Houdt u er rekening mee dat u de aanbetaling niet terugkrijgt bij opzegging of ontbinding van de Leaseovereenkomst of bij diefstal / total loss van de fiets. Het is mogelijk om maximaal 25% van de catalogusprijs aan te betalen.

Is het mogelijk accessoires op te nemen in de Leaseovereenkomst?

Het is alleen mogelijk om een upgrade van de accu of een kabelslot. Andere accessoires kunt u zelf aanschaffen. De zelf aangeschafte accessoires moeten gemonteerd en verwijderd kunnen worden zonder dat schade aan de fiets ontstaat. Kosten voor verzekering, onderhoud, reparatie, vervanging, montage en verwijdering van de accessoires zijn voor uw eigen rekening.

Wordt de Privé Leaseovereenkomst geregistreerd bij het BKR?

Ja, de Privé Leaseovereenkomst wordt getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel.

Is er een waarborgsom van toepassing bij de Leasefiets?

Nee, er is geen waarborgsom van toepassing bij Privé Leasefiets.

Kan ik de fiets overnemen?

Ja, dat kan. Hiertoe neemt u contact op met uw leaseadviseur van Friesland Lease om de overnameprijs op te vragen. Uiteraard kan de fiets ook verkocht worden aan vrienden, familie of anderen.

Wat te doen bij pech onderweg bij een Leasefiets?

Indien u met pech stil komt te staan met uw fiets, dan neemt u contact op met de pechhulp van Friesland Lease, via de verzekeringsmaatschappij. U heeft een servicepas ontvangen met daarop het telefoonnummer. Zij helpen u verder op weg, brengen u naar de dichtstbijzijnde dealer of naar de locatie waar u vandaan komt. In het contract is de internationale pechhulp opgenomen waardoor u geen ANWB Wegenwacht Fiets Service nodig heeft.

Overige vragen

Download hier alle overige vragen over de Privé Leasefiets.

Stel uw vraag
Staat uw vraag er niet bij? Wij bellen u binnen 24 uur terug. Of bel ons op: 0512 384 060.