Rijden in een Tesla. Droomt u er weleens van? Met het huren van een Tesla bij Friesland Huur heeft u wél de lusten, niet de lasten.

Proef de toekomst, huur een Tesla

Rijden in een Tesla. Droomt u er weleens van? Met het huren van een Tesla bij Friesland Huur heeft u wél de lusten, niet de lasten. U beleeft de ultieme elektrische rij-ervaring in een auto van de toekomst. U geniet van stijl, klasse en comfort, en draagt tegelijkertijd uw steentje bij aan het milieu. Zónder kosten voor onderhoud, verzekeringen, wegenbelasting enzovoort. Het huren van een Tesla is de ideale optie als u vaak korte afstanden rijdt en duurzaam, comfortabel en in stijl de weg op wilt.

Overtuig uzelf van elektrisch rijden. Beleef Tesla’s unieke elektrische aandrijflijn en ervaar de bijzondere kenmerken op het gebied van veiligheid en comfort, prestatie, bereik en autorijden in de toekomst.

Ook rijden in een Tesla?

Neem contact op.

Het bijzondere van Tesla

Veiligheid als hoogste prioriteit!

Bij elke Tesla staat veiligheid centraal. Dat ziet u terug in onder meer de volgende kenmerken.

  • Stijve constructie: De metalen constructie bestaat uit aluminium en staal, wat bijdraagt aan optimale stijfheid en meer veiligheid voor de inzittenden.
  • Laag zwaartepunt: De unieke elektrische aandrijflijn bevindt zich onder de aluminium kooiconstructie van de auto. Hierdoor zit het zwaartepunt lager, waardoor de auto beter bestuurbaar is en het risico op over de kop slaan wordt geminimaliseerd.
  • Impactbescherming: In combinatie met de schokabsorberende rails en versterkingen van de middenstijl zorgt het stijve batterijpakket aan iedere zijde voor extra bescherming.
  • Zes airbags: Zes airbags beschermen de inzittenden bij een botsing.
  • Standaard veiligheidsfuncties: Alle modellen beschikken over een automatische noodstop, een waarschuwingssignaal voor een zijdelingse of frontale botsing en over automatisch groot licht.
  • Adaptieve koplampen: Veertien adaptieve ledlampen verbeteren de zichtbaarheid in het donker, vooral in bochten.
  • Geavanceerde sonordekking: Acht omgevingscamera’s bieden 360-gradenzicht rond de auto en tot 250 m bereik. Het beeld wordt aangevuld door twaalf ultrasone sensoren. Een verbeterd radarsysteem aan de voorkant geeft via een eigen golflengte extra informatie over de omgeving, ongehinderd door hevige regen, stof of zelfs de auto voor u.

Prestatie

De snelste uitvoering van de Model S accelereert van 0 naar 100 km in slechts 2,7 seconden. De topsnelheid bedraagt 250 km/h. Bij de Model 3 verloopt de acceleratie van 0 naar 100 km in 3,5 seconden en ligt de topsnelheid ook op 250 km/h.

Bereik

De actieradius varieert van 354-500 km (Model 3) tot 480-632 km (Model S), afhankelijk van de uitvoering, de gebruiksomstandigheden, de leeftijd en toestand van de batterij, de rijstijl en het klimaat waarin de auto rijdt. De Model 3 is volledig elektrisch. Laadt u de accu ’s nachts thuis op, dan is deze de volgende morgen volledig opgeladen. Onderweg opladen kan natuurlijk ook: bij ieder openbaar laadpunt of bij een van de Tesla-oplaadnetwerken.

All-Wheel Drive

De All-Wheel Drive van Tesla wordt aangestuurd door twee onafhankelijke motoren, die digitaal de koppeling naar de voor- en achterwielen regelen. De auto kan ook met één motor rijden; als een van motoren uitvalt, kunt u dus veilig met de andere doorrijden naar uw bestemming.

Autopilot

De verschillende autopilot-functies voor veiligheid en comfort laten u ervaren hoe u kan worden ondersteund tijdens het rijden. De Model 3 wordt standaard geleverd met vooruitstrevende hardware voor de geavanceerde autopilotfuncties, die de auto in de toekomst volledig zelfrijdend zullen maken.

Producten Tarieven Zakelijk huren?