Wanneer u privé een auto wilt leasen, wilt u niet voor verassingen komen te staan. U wilt weten waar u aan toe bent, welke zaken u los kunt laten en wie alles voor u regelt. Wij leggen graag uit wat private lease via Friesland Lease inhoud.

Zo werkt het

Met Privé Lease van Friesland Lease kunt u voor een vast bedrag per maand onbezorgd een nieuwe of jong gebruikte auto rijden. In het vaste bedrag per maand zijn bijna alle kosten opgenomen, alleen de brandstof en de mogelijke verkeersboetes komen voor uw eigen rekening.

Privé Lease van Friesland Lease is eigenlijk voor iedereen van toepassing. Friesland Lease maakt graag een voorstel gebaseerd op uw wensen. Ook als uw persoonlijke situatie gedurende de looptijd verandert, maken wij graag een voorstel op maat. In bepaalde situaties kunt u zelfs de auto kosteloos inleveren.

Privé Lease van Friesland Lease is inclusief de beste voorwaarden. Wilt u meer informatie hebben, neemt u dan contact op met ons Team Privé Lease op telefoonnummer 0512-384060 of vraag ons om u terug te bellen op een voor u passend tijdstip via priveleaseauto@frieslandlease.nl.

 

Voorwaarden van Privé Lease bij Friesland Lease:

+ Persoonlijk advies van onze privé lease specialisten.
+ Vast aantrekkelijk maandbedrag, dus geen grote investering.
+ Transparante voorwaarden met passende looptijd.
+ Alle autokosten inbegrepen, alleen tanken betaalt u apart.
+ Kosteloos opzegbaar bij overlijden; bij scheiding en ontslag kosteloos opzegbaar mogelijk
+ Eerste recht van koop.

Bekijk productleaflet

Bekijk ons actuele aanbod

Documenten

Subsidieregeling elektrisch rijden

Meer informatie over de subsidieregeling voor elektrisch rijden? Lees en gebruik de Friesland Lease handleiding ‘subsidie elektrisch rijden’ en ga in een paar eenvoudige stappen (elektrisch) op weg!

Toch liever zakelijk leasen? Klik dan hier