Sinds augustus 2017 maak ik deel uit van het Lease Fiets team van Friesland Lease. Een leuk jong team, welke met kennis en professionaliteit hard werkt op de Lease fietsmarkt […]

Sinds augustus 2017 maak ik deel uit van het Lease Fiets team van Friesland Lease. Een leuk jong team, welke met kennis en professionaliteit hard werkt op de Lease fietsmarkt van Nederland en België. Voor zowel de zakelijke- als de privé markt.

Voor Friesland Lease ben ik werkzaam geweest als zelfstandig horecaondernemer, en daarna kort in dienst bij de ING. ik woon in een mooie buurt aan het water in Drachten samen met vrouw Fardau en mijn twee dochters Amber en Yfke. In de weekenden zijn we veel te vinden op de hockeyvelden bij ons clubje: “de Graspiepers”. Beide dochters hockeyen hier, en coach ik met veel plezier het team van mijn jongste dochter Yfke. Op zondag speel ik zelf wedstrijden. Daarnaast vervul ik commissie werk voor de club. Tijdens de zomervakanties trekken we er graag met de caravan op uit. We vinden het dan fijn om richting Frankrijk te gaan. Ook hebben bij huis een zeilbootje liggen en gaan we als het weer het toelaat het water op.

Als persoon ben ik rustig, pragmatisch, vooruitdenkend en beschik over oplossend vermogen. Ik vind het werken in teamverband erg leuk en heb geen “nine-to-five” mentaliteit.

Werken bij Friesland Lease is uitdagend, dynamisch en erg leuk. Ik ga met enorm veel enthousiasme en energie naar mijn werk, en hoop dat nog jaren te gaan doen.