Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Rogier de Haan en ik ben sinds augustus 2022 werkzaam bij Friesland Lease als mobiliteitsexpert Leasefiets. In deze functie adviseer en begeleid ik […]

Aangenaam kennis te maken!

Mijn naam is Rogier de Haan en ik ben sinds augustus 2022 werkzaam bij Friesland Lease als mobiliteitsexpert Leasefiets. In deze functie adviseer en begeleid ik allerlei soorten bedrijven en instellingen die net als wij de fiets als dé oplossing zien voor hun mobiliteitsvraagstuk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan ‘een (elektrische) fiets van de zaak’ (ook mogelijk voor woon-werk), een deelfiets, een cargofiets, een (maaltijd)bezorgfiets of de BSO bus. Samen zorgen we voor meer gezonde kilometers, duurzaam van A naar B, een lease-oplossing die bij u past, all-in en zonder verrassingen achteraf. Waarmee mag ik u helpen?

Na mijn studie Commerciële Economie in Groningen heb ik ervaring opgedaan als accountmanager in verschillende branches waarbij ik altijd probeer te denken in mogelijkheden en oplossingen en uitga van de specifieke wensen en behoeften van de klant. Waar ik de meeste energie en voldoening van krijg, zijn tevreden klanten!

In mijn vrije tijd sla ik graag een balletje op de tennisbaan of ga ik samen met mijn vrouw en 2 zoons op de fiets voor een ontspannen rondje in de mooie omgeving van onze woonplaats Steenwijk. En als het mooi weer is, stappen we in onze boot voor een rondje Giethoorn!