Na een aantal jaren uit de leasewereld te zijn geweest, werk ik met heel veel plezier sinds begin 2011 bij Friesland Lease. Ik vind mijn baan als leaseadviseur erg leuk. […]

Na een aantal jaren uit de leasewereld te zijn geweest, werk ik met heel veel plezier sinds begin 2011 bij Friesland Lease. Ik vind mijn baan als leaseadviseur erg leuk. Het klantencontact vind ik het leukste en het is mooi als je met je klant gezamenlijk tot een goede oplossing kunt komen in de voorziening van mobiliteit.

Als klein kind vond ik auto’s al leuk. Als geld geen issue was, kocht ik een Mercedes-Benz SLS GT. Mooie auto en een super geluid! Zelf hebben we een tweetal klassiekers: een 2CV uit 1983 en een Mercedes W123 t-model uit 1984. Mijn echtgenoot vindt het prachtig om aan de auto’s te sleutelen en ik rij er graag in.

Verder doe ik mijn best om twee keer per week hard te lopen en ik ga naar de sportschool. Reizen vind ik geweldig. De mooiste vakanties waren tot nu toe de camperreizen door Canada en Zuidwest Amerika. Frankrijk en Groot Brittannië vind ik ook prachtig. Ik luister ook graag naar muziek en ik bezoek graag concerten en festivals. Een aantal favoriete bands/artiesten zijn: Queen, Muse, Nightwish, Ed Sheeran en Gregory Porter.

Friesland Lease is een mooie club om voor te mogen werken. Het is een hecht team van collega’s en we hebben naast hard werken een hoop lol met elkaar. Ik ga, mede daardoor, elke dag met plezier naar mijn werk. En natuurlijk staat voorop dat we onze uiterste best doen voor onze klanten!