Kort nadat ik mijn MBO Boekhoudkundig Medewerker-diploma in juli 2004 had opgehaald, werd ik benaderd om per 1-9-2004 onderaan de ladder te beginnen bij Friesland Lease/Huur. In de afgelopen jaren […]

Kort nadat ik mijn MBO Boekhoudkundig Medewerker-diploma in juli 2004 had opgehaald, werd ik benaderd om per 1-9-2004 onderaan de ladder te beginnen bij Friesland Lease/Huur. In de afgelopen jaren heb ik door mogen groeien in de autoverhuurbranche, en tegenwoordig ben ik, naast mijn andere collega’s, autoverhuurmedewerker.

“Sinds de zomer van 2016 zijn wij verhuisd naar een AAA-locatie waar we naast de ingang van Friesland Lease zitten. Hier kunnen wij onze professionaliteit laten zien en zelfs verder door ontwikkelen. Dankzij de verhuizing in 2016 is het op de werkvloer een stuk rustiger geworden zodat alle aandacht gevestigd kan worden op de klanten, maar ook op de dagelijkse werkzaamheden.”
Ik voel me bevoorrecht dat ik werkzaam mag zijn bij het autoverhuurteam van Friesland Lease. Met name de betrokkenheid tussen de collega’s en richting de klanten zorgt ervoor dat je tot het uiterste gaat om de klant van dienst te willen zijn. Ik hoop nog vele jaren onderdeel van dit team te zijn.

Met 4 dagen in de week fysiek en mentaal aanwezig op de werkvloer om het gehele circuit draaiende te houden, heb ik tussendoor gelukkig nog tijd voor een goed robbertje squash op wedstrijdniveau (in Drachten, maar soms ook in Groningen, en voor wie eens wil…je weet mij te vinden) en plan ik regelmatig tijd in met vrienden.