Inmiddels hou ik mij al vele jaren met heel veel plezier bezig met alle facetten van autoverhuur. Ze zeggen wel eens dat een persoon bij het interieur hoort; die uitdrukking […]

Inmiddels hou ik mij al vele jaren met heel veel plezier bezig met alle facetten van autoverhuur. Ze zeggen wel eens dat een persoon bij het interieur hoort; die uitdrukking is ook zeker van toepassing op mij. Elke dag regelen dat alle klanten, naar alle tevredenheid, mobiel blijven is de uitdaging die wij als team aangaan.

In 2012-2013 zijn wij door Bovag gekozen tot beste verhuurder van Nederland, wat zeker voelt als een kroon op alle werkzaamheden die wij als team met elkaar uitvoeren, daar ben ik enorm trots op.

In mijn vrije tijd ben ik vooral “mem” en op deze functieomschrijving ben ik meer dan trots. Om in conditie te blijven, zodat alle processen soepel blijven verlopen, sport ik heel graag. Volleybal is mijn grote passie, zowel actief als passief. Daarnaast vind ik het heerlijk om te hardlopen en te wandelen. En als er dan nog tijd overblijft ontspan ik mij graag met een goed boek of lekker voor de buis.