Heb je even? Geven doet veel mensen leven.
Wij zijn Maaike(32) en Allexa (3) en wij hebben kanker.

Op 4 februari – Wereldkankerdag – lopen wij van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam, naar het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Dit is een tocht van 50 kilometer. We willen hiermee geld ophalen voor beide kankercentra omdat zij in Nederland vooraanstaand zijn in de behandelingen en onderzoeken naar kanker.

Ik doe dit samen met mijn nichtje Allexa (3). Sinds mei 2021 wordt ze behandeld voor neuroblastoomkanker in het Prinses Maxima Centrum. In januari 2021 kreeg ik melanoomkanker met uitzaaiingen in beide longen. Ik word palliatief in het Antoni van Leeuwenhoek behandeld. Dat betekent dat ik niet beter kan worden. Nóg niet. Want als we samen geld inzamelen voor het onderzoek tegen kanker, dan wordt de kans groter. En precies dát is het doel van de actie die ik met Allexa ben gestart: @tejongtegenkanker.

Er overlijden nog steeds veel mensen aan kanker omdat er nog geen geschikte behandeling is. Wij gunnen iedereen een goed leven. Jij ook? Als je wilt doneren, dan kan dit op de AVL Foundation pagina: https://lnkd.in/ehpedcB3
Je kunt onze actie ook volgen op Instagram: https://lnkd.in/e-29MTVi