Tesla huren

Rijden in een Tesla Model 3. Droomt u er wel eens van? Huur de Tesla Model 3 bij Friesland Huur en ervaar 100% elektrisch rijden. Het enige wat u hoeft te doen is de auto op te laden om weer op weg te kunnen. Met verschillende oplaadpunten door heel Nederland en Europa hoeft u zich nooit zorgen te maken om stil te komen staan. Een auto huren was nog nooit zo innovatief en milieuvriendelijk!

Ervaar elektrisch rijden

Stap in de 100% elektrische Tesla Model 3 bij Friesland Huur en ervaar zelf het gemak en plezier van elektrisch rijden. Terwijl u geniet van het rijcomfort, de unieke elektrische aandrijflijn en de bijzondere kenmerken op het gebied van veiligheid, comfort, prestatie en bereik draagt u tegelijkertijd bij aan een beter milieu. En wat betreft kosten? Bij Friesland Huur profiteert u van de lusten, niet de lasten. Dit betekent geen kosten voor onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting.

Meer informatie Tesla Model 3 Zakelijke tarieven

Meer informatie over Tesla huren of direct reserveren?

Neem contact op met Friesland Huur over uw vragen met betrekking tot het huren van de Tesla of reserveer direct via het onderstaand formulier. Team Friesland Huur neemt binnen 24 uur contact met u op. Wij helpen u graag op weg!