Tarieven Tesla huren

Loopt u al warm voor het huren van een Tesla via Friesland Huur? De tarieven vindt u in de tabel hieronder. Neem vooral contact op bij vragen, wij informeren u graag.

Tarief Tesla Zakelijke verhuur (excl. BTW)
Model 3Km tariefModel S 75D/85Km tariefModel XKm tarief
1-3 dagen€ 88,00€ 0,20€ 185,00€ 0,25€ 209,00€ 0,27
4-6 dagen€ 81,50€ 0,20€ 170,00€ 0,25€ 199,00€ 0,27
7+ dagen€ 71,50€ 0,20€ 155,00€ 0,25€ 179,00€ 0,27
30+ dagen€ 54,00 € 0,20€ 72,25€ 0,25€ 76,50€ 0,27
180+ dagen€ 48,00 € 0,20€ 66,25€ 0,25€ 69,75€ 0,27
Tarief zakelijk incl. 100 km per dag.
Borg is afhankelijk van acceptatie info debiteur.
Halen- brengen gratis bij verhuur van meer dan 7 dagen.

Voorwaarden zakelijke huur Tesla

Naast de algemene zakelijke huurvoorwaarden vindt u hieronder de aanvullende voorwaarden voor zakelijke huur van een Tesla.

Reservering

Bij het reserveren van de auto is een vooruitbetaling van 20% van de huursom – met een minimum van € 250,00 – verplicht. Alleen na ontvangst van deze vooruitbetaling is de auto definitief voor de huurder gereserveerd, tenzij hierover andere afspraken zijn gemaakt. Het is niet mogelijk op kleur of kenteken te reserveren. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor verhuur zonder opgave van redenen te weigeren.

Huurtarieven

Het huurtarief wordt berekend per kalenderdag. 200 vrije km’s per dag zijn inbegrepen in het tarief. De stroomkosten zijn exclusief het huurtarief. Voor de stroomkosten wordt €0,35 per KWH incl. BTW gerekend (met een gemiddeld verbruik van 1KWH per 5 kilometer). De kosten voor normaal onderhoud zijn bij de prijs inbegrepen.

Legitimatie en rijbewijs

In verband met de aangescherpte eisen van de verzekeringsmaatschappijen is bij het ophalen van de auto zowel een geldig nationaal of internationaal rijbewijs als een geldig paspoort (of geldige ID-kaart) nodig. De bestuurder dient minimaal 25 jaar te zijn en minimaal 3 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs.

Betaling/Borgstelling

Bij het ophalen van de huurauto betaalt de huurder de vooraf geschatte huursom en een borg van € 1.000,00. De betaling dient te worden voldaan via een creditcard (Eurocard/Mastercard of Visa), pinpas of bankoverschrijving, tenzij er andere betaalafspraken zijn gemaakt.

Tenzij er sprake is van schade, wordt de borg onder verrekening van de nog openstaande kosten geretourneerd zodra de auto is ingeleverd. In geval van schade wordt de borg geretourneerd voor zover deze het bedrag waarvoor de huurder aansprakelijk is, overschrijdt.

De huursom dient voor aanvang van de huurperiode volledig te worden betaald, tenzij anders is overeengekomen.

Laden

Friesland Huur levert de auto af met een minimaal voor 80% opgeladen accu. Wordt de auto bij de huurder op locatie afgeleverd, dan zal de auto met een voor minimaal 80% opgeladen accu vertrekken vanaf Friesland Huur en met een minimaal voor 50% opgeladen accu bij de huurder worden afgeleverd, tenzij anders is overeengekomen.

De huurder dient door de verhuurder aangegeven laadstations te gebruiken voor het opladen van de auto. Gebruikt de huurder andere dan de door de verhuurder aangegeven laadstations, dan zijn de kosten hiervan voor rekening van de huurder. Friesland Huur vermeldt duidelijk bij welke laadpalen de auto tegen welke voorwaarden mag worden opgeladen.

Kosten die in rekening worden gebracht omdat de auto langer aan de laadpaal heeft gestaan dan nodig voor het voltooien van de laadsessie, worden in rekening gebracht bij de huurder.

De huurder dient de auto bij het retour brengen aan de laadpaal te bevestigen, tenzij de auto met een volle accu ingeleverd wordt. Wordt de auto bij Friesland Huur niet aan de laadpaal gezet, dan worden de kosten hiervoor – €25,00 – aan de huurder in rekening gebracht.

Verzekeringsvoorwaarden

Alle auto’s zijn allrisk verzekerd. Het eigen risico bedraagt € 1.500,00 per gebeurtenis in geval van een geel kenteken. De algemene verzekeringsvoorwaarden zijn van toepassing en liggen ter inzage bij Friesland Huur.

Buitenland

Het rijden van een huurauto van Friesland Huur in het buitenland is alleen toegestaan met toestemming van Friesland Huur. De huurauto’s zijn alleen met deze toestemming verzekerd in het buitenland. Gaat u naar het buitenland, dan adviseren wij u een reisverzekering inclusief automobilistenpechhulp af te sluiten; mocht u onverhoopt stranden in het buitenland, dan heeft u altijd recht op vervangend vervoer.

Schoonmaakkosten

Na beoordeling van de verhuurmedewerker kunnen er schoonmaakkosten aan de huurder in rekening worden gebracht (interieur: € 75,00 exclusief btw, exterieur: € 75,00 exclusief btw). Het is verboden huisdieren te vervoeren en te roken in auto’s van Friesland Huur.

Bovag-voorwaarden

Friesland Huur is lid van de afdeling Autoverhuur van de Bovag. De auto’s worden daarom verhuurd onder Bovag-voorwaarden. Ook maken wij actief gebruik van het ELENA-waarschuwingssysteem van Bovag.

Disclaimer

Ofschoon deze website met de grootste zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden, van welke aard dan ook.

Tesla huren Producten Privé huren?

Veelgestelde vragen

Hoe open ik de auto en sluit ik de Tesla Model S af?

De auto gaat automatisch open en dicht als u de sleutel bij u heeft, anders kunt u gebruik maken van de sleutel.

Hoe bedien ik de auto?

Gebruik de hendel naast het stuur aan de rechterzijkant. De D is Drive (vooruit) de R is Reverse (achteruit) bij het parkeren/verlaten van de auto zet u de auto in de P. N is de Neutraal, dan staat de auto in zijn vrij.

Hoe zet ik de auto uit?

Als je de auto verlaat doe je hem alleen in de P en vervolgens loop je weg en doe je de auto op slot (of hij gaat vanzelf op slot) Door de auto in de P te zetten, gaat deze automatisch uit.

Hoe bedien ik de auto?

De bediening van de auto gaat via het Touchscreen, dak openen, airco, navigatie, deuren openen etc.

Hoe open je de deuren voor je medepassagiers in de Tesla Model S?

Druk op het touchscreen op de auto. Boven de auto zitten een knop lock/unlock. Druk op unlock en de handgrepen gaan automatisch naar buiten toe.

Mijn Tesla wil niet laden aan de laadpaal, wat nu?

Als de Tesla niet wil laden aan de laadpaal dan heb je waarschijnlijk de stekker er niet goed ingedrukt. Mocht dit niet het geval zijn, bel dan het alarmnummer die op de laadpaal vermeld staat.

Mijn Tesla wil (thuis) niet laden aan de 220-volt, wat nu?

Als de Tesla niet wil laden in een gewoon stopcontact, draai de stekker dan om. De Tesla stekker kan er namelijk maar op 1 manier in.

Waar vind ik een Tesla Supercharger?

Toets Supercharger in uw navigatiebalk in.

Hoe laad ik mijn auto op?

Klik op het touchscreen in de auto, open laadpoort. Links onderaan de auto vindt u een bliksemschicht, druk hierop, het laadklepje aan de linker achter zijde van de auto gaat open.

Hoe open ik de Tesla model 3?

Hou de keycard onder de camera in de deurstijl.

Hoe open ik de deuren van de Tesla Model 3?

Druk op het brede stukje van de handgreep en deze komt naar buiten.

Meer informatie aanvragen?