Aangenaam! Mijn naam is Tjisse Kerkstra, geboren en getogen in het Friese dorpje Gersloot. In mijn vrije tijd ben ik fanatiek voetballer en reis ik graag. Sinds December 2018 ben […]

Aangenaam!

Mijn naam is Tjisse Kerkstra, geboren en getogen in het Friese dorpje Gersloot. In mijn vrije tijd ben ik fanatiek voetballer en reis ik graag. Sinds December 2018 ben ik met erg veel plezier werkzaam als Leaseadviseur bij Friesland Lease. Een warm bad, een nuchtere en hechte familie, dat is hoe ik Friesland Lease zou willen beschrijven.

Na enkele jaren binnen de klantenservicebranche te hebben gewerkt als Teamleider klantenservice, bij vooruitstrevende bedrijven als Body&Fit en Paylogic, was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Het servicegerichte, commerciële en afwisselende karakter van de functie Leaseadviseur is iets wat mij gelijk al erg aansprak. Luisteren naar de wensen van de klant, advies geven en samen tot het beste resultaat komen is iets waar ik veel voldoening uit haal. Als sportieve persoonlijkheid ga ik een uitdaging niet uit de weg en met mijn jarenlange ervaring binnen de klantenservice heb ik service hoog in het vaandel.

#Denk in mogelijkheden en niet in problemen. #Domme vragen bestaan niet. #Work hard play hard!