Uw privé lease adviseur

Duurzamer leven

Wilt u duurzamer leven? Onze leaseoplossingen zijn er in allerlei vormen, waaronder elektrische en waterstofauto’s. Maar ook gewoon een leasefiets! Zo maken we samen Nederland duurzamer.

Voor elk budget

Privé lease moet voor iedereen mogelijk zijn. Daarom hebben wij een aanbod voor elk budget. Uiteraard wel tegen de beste voorwaarden. Zo is de verzekering altijd inbegrepen, en is in de prijs die u ziet op ons aanbod altijd alles inbegrepen. Bij ons geen verborgen kosten.

Zakelijke auto’s  Privé auto’s

De Ambitie van Friesland Lease:

Samen met u maken we Nederland duurzamer en gezonder. Wij geloven namelijk in een toekomst voor iedereen. Daarom zeggen wij: ‘Mobiliteit kan schoner, leuker en vitaler!’

Werken bij Friesland Lease

Wil jij je talenten verder ontwikkelen bij een innovatieve en ondernemende organisatie? Vind dan jouw volgende carrièrestap bij Friesland Lease.

Prijzenkast

Kwaliteit moet je laten zien. Elk jaar weer. Daarom zijn we trots op onze prijzenkast.

Downloads & documenten

Op deze pagina vindt u belangrijke documenten voor privé lease.

Kwaliteitszorg ISO 9001:2015

Friesland Lease is ISO 9001:2015. Deze certificering verzekert u dat onze bedrijfsprocessen voldoen aan de kwaliteitseisen van ISO. Of simpel gezegd: het bewijst dat wij ons aan zeer strenge regels houden. Lees meer over standaarden van de ISO en de voordelen voor u.