Vitaliteitsdagen 2023

In september is het alweer tijd voor de 16e editie van de Friesland Lease Vitaliteitsdagen. Een dag vol inspirerende verhalen, kennis maken met andere ondernemers en uzelf uitdagen op de heuvels van de Duitse plaats Hagen am Teutoburger Wald. We hopen dat uw agenda op 26 september nog niet te vol is en dat we u van harte kunnen verwelkomen in Duitsland. Meld u vandaag nog aan voor deze 16e editie.

Wat houden de vitaliteitsdagen in

Wellicht bent u al bekend met de Vitaliteitsdagen van Friesland Lease, maar het kan ook zijn dat dit de eerste keer is. Dus, toch nog even de vitaliteitsdagen in het kort.
Wij vinden duurzaamheid en vitaliteit belangrijk. We halen graag het beste in iemand naar boven en vinden het mooi om verbindingen te kunnen leggen tussen verschillende partijen. Door actief met elkaar bezig te zijn in de buitenlucht hopen willen we deze dingen versterken en u iets mee te geven voor de toekomst.

20/9/2023: Inschrijven is helaas niet meer mogelijk

Kom alvast in de stemming

We kunnen een hele agenda delen en in kleur vertellen wat u allemaal kunt verwachten, maar beelden zeggen soms ook genoeg. Bekijk gerust de aftermovie van de editie van 2022 voor een sfeerimpressie.