Vitaliteitsdagen 3 & 4 juni

Wellicht bent u al bekend met de Vitaliteitsdagen van Friesland Lease, maar het kan ook zijn dat dit de eerste keer is. Dus, toch nog even de vitaliteitsdagen in het kort:

Wij vinden duurzaamheid en vitaliteit belangrijk. We halen graag het beste in iemand naar boven en vinden het mooi om verbindingen te kunnen leggen tussen verschillende partijen. Door actief met elkaar bezig te zijn in de buitenlucht willen we deze dingen versterken en hopen we u iets mee te geven voor de toekomst.

Programma vol activiteiten en inspirerende sprekers

U kunt kiezen voor maandagmiddag 3 juni of dinsdag 4 juni de hele dag. Locatie is dit jaar in Nederland: boetiekhotel BonAparte Lochem. U kunt op beide dagen kiezen voor mountainbiken of racefietsen. Het Houttec team is het Elite Wielerteam dat ons met clinics zal begeleiden. Ook de schaatsers van team IKO fietsen met ons mee. 

Maandagmiddag 3 juni

We starten om 13.00 uur in het prachtige Lochem met een bak koffie/thee en een inspirerend verhaal van Robin de Groot (allround schaatster, team IKO). Vervolgens stappen we met ons allen op de mountainbike of racefiets en beleven we omgeving van Lochem op een actieve manier. 

Na een uitdagende ronde op de pedalen kunt u zich even opfrissen en onder het genot van een drankje netwerken met de andere deelnemers. Natuurlijk kan een goede maaltijd na het sporten niet vergeten worden, daarbij worden de nodige belangrijke feiten gedeeld over sportvoeding door de voedingsexpert van team IKO. Deze vitale en inspirerende middag sluiten wij af om 20.00uur.

Dinsdag 4 juni

Deze dag hebben we een vol programma wat om 9.30uur van start gaat met een goede bak koffie/thee en een inspirerend verhaal van Joy Beune (wereldkampioen schaatsen, team IKO). Vervolgens stappen we met ons allen op de pedalen om onszelf uit te dagen op de heuvels van Lochem. Voor de lunch komen we terug bij het hotel, waar we de nodige koolhydraten kunnen nuttigen en kort ervaringen kunnen delen. Daarna ga we verder met de tweede fietsronde door de heuvels. 

Na een uitdagende ronde op de pedalen kunt u zich even opfrissen in de wellness en is er alle ruimte om te netwerken met de andere deelnemers. Om de dag af te sluiten spijkeren we onze kennis bij over sportvoeding gedeeld door de voedingsexpert van team IKO en genieten we van een écht bikersdiner. Deze vitale en inspirerende dag sluiten wij af rond 19.00uur. 

Kom alvast in de stemming

We kunnen een hele agenda delen en in kleur vertellen wat u allemaal kunt verwachten, maar beelden zeggen soms ook genoeg. Bekijk gerust de aftermovie van de editie van 2023 voor een sfeerimpressie.