Bent u er ook klaar voor om in een splinternieuwe leaseauto van Friesland Lease van A naar B te gaan? Profiteer direct van het extra voordeel bij Friesland Lease en stap in. U heeft de keuze uit 9 verschillende modellen met direct rijden én 8% bijtelling. Maar dat is niet alles! Naast deze voordelen kunt u zelf de keuze maken van welk extra voordeel u wil profiteren. Gaat u voor een totale mobiliteitsoplossing met een nieuwe leaseauto én een nieuwe Piaggio E-Bike? Of kiest u voor een duurzame en voordelige start met korting in de vorm van laadtegoed of korting op de eerste leasemaand? Wij helpen u graag duurzaam op weg met alle leasegemakken die u van Friesland Lease bent gewend. Wacht niet te lang met het maken van uw keuze! De unieke groepsvoordeel campagne bij Friesland Lease loopt tot en met 1 december 2021. Profiteer nu!

  • Direct rijden
  • 8% bijtelling
  • Allernieuwste modellen
  • Kies uw groepsvoordeel

Profiteer van de extra voordelenWelk voordeel kiest u?

Groepsvoordeel

Voordeel oplopend tot één leasetermijn gratis!

1

Groepsvoordeel

Voordeel oplopend tot één leasetermijn gratis!

Friesland Lease heeft een flink aantal 100% elektrische auto’s en waterstofauto’s voor u ingekocht. Wanneer u dit jaar nog instapt in een splinternieuw model heeft dit een paar voordelen. U kunt direct instappen, want de auto’s zijn uit voorraad leverbaar én u profiteert van 8% bijtelling. Plus, kiest u met het groepsvoordeel voor nog méér voordelen. Hoe meer klanten kiezen voor het groepsvoordeel als extra voordeel, hoe hoger de korting wordt op uw eerste leasetermijn, oplopend tot één leasetermijn gratis.

Nu actuele korting: 50% korting op de eerste leasemaand

0 25 50 100+ 25% korting op de eerste leasemaand 50% korting op de eerste leasemaand 75% korting op de eerste leasemaand Eerste leasemaand gratis!

Laadtegoed

65% korting op uw eerste leasetermijn in de vorm van laadtegoed!

2

Laadtegoed

65% korting op uw eerste leasetermijn in de vorm van laadtegoed!

Een 100% elektrische auto leaset u bij Friesland Lease. Superstille kilometers, de nieuwste technologie en geen dure tankbeurten meer. In plaats van tanken gaat u namelijk laden. Zo kunt u snel, gemakkelijk én duurzaam weer de weg op. Om u met de splinternieuwe, elektrische leaseauto een duwtje in de rug te bieden ontvangt u 65% korting op uw eerste leasetermijn bij Friesland Lease in de vorm van laadtegoed. Kies in het offerteformulier of de online aanvraag voor het voordeel ´Laadtegoed´ en u ontvangt een creditnota van 65% korting over uw eerste leasetermijn.

Piaggio E-Bike

Serieuze korting op het leasen of kopen van een Piaggio!

3

Piaggio E-Bike

Fikse korting op uw Piaggio E-Bike, leasebedrag of koopoptie!

Ga voor een totale mobiliteitsoplossing en kies als extra voordeel de unieke Piaggio E-Bike van Leasefiets! Door voor dit extra voordeel te kiezen kunt u niet alleen direct rijden in een splinternieuwe, duurzame leaseauto van Friesland Lease, maar laat u ook de trappers ronddraaien op de unieke, hypermoderne Piaggio E-Bike.

Om u een duwtje in de rug te bieden profiteert u met dit extra voordeel van een flinke korting op het leasebedrag (van €79,- naar €49,-)* of koopoptie (van €3499,- naar €1499,-)*. In totaal zijn er 11 verschillende modellen, kies alvast uw favoriet online en maak bij uw favoriete auto de keuze voor Piaggio E-bike.

*Het betreffen vanaf prijzen. De korting op de Piaggio E-Bike is afhankelijk van het door u gekozen model.

 

De actiemodellenDirect rijden, 8% bijtelling én extra voordeel.

Stap nú in voor extra voordeel!

Friesland Lease gelooft dat mobiliteit slimmer, duurzamer en vitaler kan. Vanuit deze mobiliteitsgedachte biedt Friesland Lease u de unieke kans om voordelig over te stappen op 100% duurzaam rijden (elektrisch of waterstof). Naast de mogelijkheid om direct te rijden met 8% bijtelling in het actiemodel naar uw keuze, profiteert u ook van het extra voordeel. Al overtuigd? Stap over en stap in. De voordelen nog eens op een rij:

  1. Ontvang korting op uw eerste leasetermijn middels het groepsvoordeel.
  2. Ontvang 65% korting op uw eerste leasetermijn in de vorm van laadtegoed.
  3. Stap op een Piaggio E-Bike met een fikse korting op de koopoptie óf leaseoptie.

Op de voordeelcampagne zijn actievoorwaarden van toepassing. De voordeelcampagne loop tot en met 1 december 2021.

Vraag een offerte aan!

Keuze gemaakt? Stap in uw favoriete, splinternieuwe leaseauto van Friesland Lease en profiteer van het extra voordeel. Vul het offerteformulier in en maak uw keuze kenbaar. Team Friesland Lease neemt binnen 1 werkdag contact met u op.