Naast onze klanten, werken wij ook veel samen met bedrijven die ons helpen bij de strategie en uitvoering van ons normen en waarden. Webwijs uit Heerenveen is één van deze bureau’s.

Klantverhaal Webwijs

Friesland Lease heeft veel klanten met interessante verhalen. Elke klant heeft zijn of haar eigen beweegredenen om één of meerdere auto’s bij Friesland Lease af te nemen. Naast onze klanten, werken wij ook veel samen met bedrijven die ons helpen bij de strategie en uitvoering van ons normen en waarden. Webwijs uit Heerenveen is één van deze bureau’s.

Langdurige samenwerking

Boyd begint meteen enthousiast te vertellen: ‘Wat leuk dat wij mogen vertellen over onze samenwerking met Friesland Lease. Ik moet wel diep graven hoor. Onze samenwerking is al zo ontzettend lang. Hoelang? Wacht, ik kijk even op Mirjam Marinus haar LinkedIn pagina. Ah, 13 jaar en 9 maanden in dienst bij Friesland Lease. Zo lang ken ik Mirjam dus al!’

Boyd vertelt verder: ‘Ik had al contact met de voorganger van Jan Baljeu en eigenlijk hebben wij onze samenwerking voortgezet. Ik heb eerst bij een ander bureau gewerkt waar Friesland Lease al een klant van mij was. Na de oprichting van Webwijs (in 2013) is Friesland Lease meteen weer klant geworden bij ons.

Klant ontzorgen van A tot Z

Wat doen jullie precies als Webwijs? ‘Wij ontzorgen klanten van a tot z. Wij zijn een online marketing bureau en naast het bouwen van websites pakken wij meteen een stukje strategie erbij. Daarnaast bouwen wij verder met de online marketing onder andere op het gebied van SEO en SEA. Wij vinden het ontzettend belangrijk om de klant meteen te betrekken bij het proces en daarom hebben wij geregeld sessies met klanten om zo tot de optimale oplossing te komen.’

Webwijs bestaat inmiddels alweer 6 jaar en vanaf het begin zijn wij bezig geweest met het ontzorgen van de klant en het aanbieden van de totaal oplossing. Op die manier halen wij met de klant de gezamenlijke online bedrijfsdoelen.

Vertrouwen in elkaar

‘Ons contact met Friesland Lease is warm en vertrouwd. Wij kennen elkaar al lang en we hebben aan een half woord genoeg. Er is veel vertrouwen onderling en wij staan altijd voor elkaar klaar. Als het een keer voorkomt dat wij in het weekend iets op moeten pakken, doen wij dat meteen,’ aldus Boyd.

Wij zien elkaar geregeld bij netwerkborrels en wij staan samen te juichen bij sc Heerenveen.

Netwerk

Het netwerk van Friesland Lease is in de afgelopen jaren flink uitgebreid. Hebben jullie iets aan elkaars netwerk gehad? Boyd: ‘Wij hebben absoluut veel aan het netwerk van Friesland Lease gehad en andersom. Wij stellen elkaar vaak voor bij onze klanten en er wordt veel aan elkaar gedacht wanneer er projecten en/of opdrachten zijn die voor de andere partij geschikt zijn.’ 

Wij nemen natuurlijk ook auto’s af bij Friesland Lease. Wij Leasen een Audi A3 en een BMW 320 D vanuit Friesland Lease. 

Contact

Wilt u meer weten over Webwijs en de diensten die ze aanbieden? Neem dan een kijkje op de website. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder!

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?