Daarom Privé Lease van Friesland Lease

Met Privé Lease van Friesland Lease kunt u onbezorgd een nieuwe of jong gebruikte auto rijden: all-inclusive autorijden tegen een vast laag maandtarief. Friesland Lease voorkomt onaangename (financiële) verrassingen. Bovendien hoeft u zich dankzij ons minimaal in te spannen bij het achteraf verkopen van uw auto.

Daarom Privé Lease van Friesland Lease:

  • Persoonlijk advies van onze Privé Lease Specialisten.
  • Transparante voorwaarden met passende looptijd.
  • Kosteloos opzegbaar bij overlijden; bij scheiding en ontslag mogelijk.
  • Vast aantrekkelijk maandbedrag, dus geen grote investering.
  • Alle autokosten inbegrepen, alleen tanken betaalt u apart.
  • Eerste recht van koop.


Bekijk ons actuele aanbod

Auto van de Maand

Auto van de Maand

De nieuwe Renault Clio

De vijfde generatie van de inmiddels succesvolle Renault Clio is op vele fronten atletischer en intelligenter en bouwt voort op de sterke punten van de vorige generaties. Dit model van de Clio heeft een volwassener carrosserieontwerp en een compleet nieuw interieur. Met zijn fraaie vormen en zelfverzekerde voorzijde straalt de nieuwe Clio dynamiek uit, terwijl hij onmiddellijk herkenbaar is als de Clio. Zowel qua design als kwaliteitsuitstraling en technologie is het interieur geïnspireerd op dat van auto’s uit hogere segmenten. Daardoor profiteert de berijder van optimaal gebruiksgemak en uitgebreide functionaliteiten.
De Renault Clio is vanaf het basismodel (Life) al rijk uitgerust met o.a.: LED Pure Vision koplampen, Airconditioning en een audiosysteem.

Bekijk actie

Direct rijden

5 zekerheden keurmerk

Privé Leaseauto van Friesland Lease voert het Keurmerk Private Lease, en daar zijn we trots op!
Dit keurmerk zorgt ervoor dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset.

5-Zekerheden-Private-Lease-Friesland-Lease

Let op! Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract.

Toch liever zelf trappen?

Leasen en tegelijk werken aan uw gezondheid? Overweeg dan een leasefiets!

Bij Friesland Lease kunt u uw fiets, bijvoorbeeld een high speed e-bike, leasen op basis van een operationele lease constructie. In ruil voor een vast bedrag per maand least u een (elektrische) fiets naar keuze, inclusief alle bijbehorende kosten. Heeft u een keer pech, dan helpt Friesland Lease u direct. Daarnaast bent u verzekerd tegen diefstal en schade. Zorgeloos en gezond onderweg met uw eigen leasefiets via Friesland Lease.

Klaar om een fiets of e-bike van Friesland Lease te leasen en fit naar uw werk te gaan? Of wilt u eerst nog wat meer weten? Kijk dan op Leasefiets!

28500

voertuigen (auto's & fietsen) in ons wagenpark

beoordeling van onze privé leaserijders

8.3

beoordeling van onze leaserijders

8.5

beoordeling van onze wagenparkbeheerders

Kom langs en probeer

De Lange West 96, 9201 CH Drachten

Open van 08:00 - 17:00 uur
(maandag t/m vrijdag)

Route plannen op Google Maps