Privé leasen

Wilt u genieten van een gloednieuwe of bijna nieuwe auto zonder zorgen over onverwachte kosten? Dan is privé leasen van Friesland Lease de perfecte keuze voor u. U rijdt voor een vast laag maandtarief en hoeft alleen nog maar te tanken. Alles is inbegrepen.

Voorraad Zo werkt het

Wat is privé lease?

Met privé lease rijdt u een auto die van Friesland Lease is. U betaalt een vast maandbedrag. In dit bedrag zijn alle autokosten inbegrepen, zoals verzekering, onderhoud en reparatie. U hoeft dus niet ineens een groot bedrag uit te geven aan een nieuwe auto.

Lees ook: wat is privé lease

Geen grote investering

Met privé lease van Friesland Lease hoeft u geen grote investering te doen om in een nieuwe auto te rijden. U betaalt een vast maandbedrag en hoeft alleen nog maar te tanken. De rest is allemaal geregeld.

Persoonlijk advies

Onze privé lease adviseurs geven u graag persoonlijk advies. Ze kijken samen met u naar uw wensen en behoeften. Op basis hiervan stellen we een leasecontract op met een passende looptijd. Zo weet u zeker dat u een contract hebt dat precies bij u past.

Heldere privé lease voorwaarden

Bij Friesland Lease houden we van duidelijkheid. Daarom zijn onze voorwaarden altijd transparant. U weet precies waar u aan toe bent. Wilt u meer weten? Bekijk hoe het werkt of lees de kleine lettertjes. En mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze privé lease adviseurs altijd voor u klaar om deze te beantwoorden. 

Flexibele contracten

Bij Friesland Lease begrijpen we dat uw situatie kan veranderen. Daarom zijn onze contracten flexibel. Overlijden, scheiden of ontslagen worden zijn gebeurtenissen die een grote impact op uw leven hebben. Mocht dit gebeuren, dan is uw leasecontract kosteloos opzegbaar. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over financiële lasten in een toch al moeilijke tijd.

Geniet van het gemak van privé lease

Kies voor het gemak en de zekerheid van privé lease van Friesland Lease. Rijd een nieuwe of bijna nieuwe auto voor een vast laag maandtarief, zonder zorgen over onverwachte kosten.

Keurmerk Private Lease

Wij voldoen aan de hoogste eisen en dragen daarom het Keurmerk Private Lease.

Dit keurmerk zorgt ervoor dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset en geeft u de volgende 5 zekerheden:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Let op! Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract.