Lease nu zakelijk

Onderweg naar uw nieuwe auto
Prijs per maand
0
1447
Categorie
Merken
Brandstof
Grootte

Zakelijke leaseauto’s

Wij kunnen alle merken en modellen leveren. Stap snel in een van onze zakelijke voorraad auto’s of kies voor een auto die u zelf geheel op maat samenstelt. Als mobiliteitsexpert houden we de markt in de gaten en weten we welke auto’s gewild zijn. Om onze klanten snel te kunnen helpen aan een nieuwe leaseauto koopt Friesland Lease auto’s extra voordelig in. Zo rijdt u tegen een scherpe prijs snel in een voorraad auto van Friesland Lease.

Staat er in onze zakelijke voorraad geen auto die bij uw wensen past? Neem dan contact op met een van onze experts of adviseurs, we zullen u verder helpen en samen met u de auto zoeken die past bij uw wensen. 

Service & onderhoud

Bij Friesland Lease is service en onderhoud standaard inbegrepen bij alle voorraad auto’s op onze website. Dit betekent dat u geen onverwachte kosten heeft wanneer u uw auto naar de garage brengt voor onderhoud. U kunt terecht bij een merkdealer bij u in de buurt voor service en onderhoud. Het enige wat u hoeft te doen, is de dealer laten weten dat u in een auto van Friesland Lease rijdt wanneer u een afspraak maakt. De merkdealer stuurt de rekening voor service en onderhoud naar Friesland Lease, en wij zorgen voor de betaling. U hoeft alleen uw auto weer op te halen bij de dealer. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw leaseauto, zonder gedoe met extra kosten voor onderhoud.