Voorraad privé lease

Onderweg naar uw nieuwe auto
Carrosserievorm
Prijs per maand
0
1447
Actieradius
51 km
1509 km
Categorie
Merken
Brandstof

Privé leasen bij Friesland Lease

Met privé lease van Friesland Lease kunt u onbezorgd een nieuwe of jong gebruikte auto rijden. Zo kunt u all-inclusive autorijden tegen een vast laag maandtarief. Friesland Lease voorkomt onaangename (financiële) verrassingen. Bovendien hoeft u zich dankzij ons minimaal in te spannen bij het achteraf verkopen van uw auto.

Daarom privé lease van Friesland Lease:

  • Persoonlijk advies van onze privé lease specialisten.
  • Transparante voorwaarden met passende looptijd.
  • Kosteloos opzegbaar bij overlijden; bij scheiding en ontslag mogelijk.
  • Vast aantrekkelijk maandbedrag, dus geen grote investering..
  • Alle autokosten inbegrepen, alleen tanken betaalt u apart.
  • Eerste recht van koop.

Voorkom financiële verrassingen met privé leasen bij Friesland Lease

Met een privé leaseauto hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten of de waardevermindering van de auto. U betaalt een vast bedrag per maand, zodat u precies weet wat uw uitgaven zullen zijn. Dit helpt u om uw budget gemakkelijk te beheren.

Altijd een betrouwbare en nieuwe auto

Een ander groot voordeel van een privé leaseauto is dat u iedere paar jaar een nieuwe auto kunt rijden. U kiest de auto die het beste bij uw levensstijl past. Of u nu de voorkeur geeft aan een zuinige stadsauto, een ruime gezinsauto of een stijlvolle sedan. Bij Friesland Lease vindt u wat u zoekt. Met een privé leaseauto profiteert u ook altijd van de nieuwste technologieën en veiligheidsopties. Dit betekent dat uw auto altijd up-to-date is met de nieuwste snufjes, of het nu gaat om mediasystemen, geavanceerde snelheidsassistent of milieuvriendelijke groene autobanden.

Start met privé leasen bij Friesland Lease

Als het gaat om het leasen van een privé leaseauto, maakt Friesland Lease het eenvoudig. Onze specialisten staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste auto en het opstellen van het perfecte leasecontract dat bij uw situatie past. Ontdek vandaag nog de voordelen van een privé leaseauto bij Friesland Lease.