Over ons

Uw mobiliteit, onze passie

Bij Friesland Lease draait alles om u. Uw mobiliteitsbehoeften staan centraal bij onze innovatieve dienstverlening. We erkennen dat elk bedrijf uniek is en speciale wensen en behoeften heeft. Daarom hebben we oplossingen waar u misschien nog niet eerder aan gedacht heeft. We kijken naar uw interne mobiliteitsbehoeften en stellen op basis daarvan een mix van mobiliteitsoplossingen voor. Voor degenen die veel kilometers maken, bieden we een leaseauto aan. En voor medewerkers in de buurt hebben we een leasefiets in combinatie met een deelauto.

Onze oplossingen Neem contact op

Uw innovatieve mobiliteitspartner

Als toekomstgerichte mobiliteitspartner staan we altijd open voor vernieuwing. We houden niet vast aan het oude, maar kijken altijd hoe het beter kan voor u. Of het nu gaat om nieuwe leasevormen, technologische ontwikkelingen of de aanstaande CO2-registratie in 2024. We adviseren u over de registratiemethode en hoe u uw CO2-voetafdruk kunt verkleinen.

Duurzame oplossingen

Duurzaamheid is een waarde die we koesteren. We willen dat u zich goed voelt bij uw keuzes voor mobiliteit. Daarom bieden we u een scala aan duurzame opties zoals elektrische auto’s, waterstofvoertuigen en leasefietsen. Samen verkleinen we uw ecologische voetafdruk.

Financiële oplossingen op maat

Als ondernemende organisatie weten we dat controle over financiën belangrijk is. Daarom hebben we verschillende lease-opties waarbij u zelf de touwtjes in handen houdt. Financial lease met een vast bedrag per maand, shortlease voor flexibele mobiliteit of privé leasen voor zorgeloos rijden. De keuze is aan u.

De Ambitie van Friesland Lease:

Friesland Lease is dé Noord-Nederlandse vooroploper in het ontdekken en praktisch toepassen van vernieuwende mobiliteitsoplossingen. Voor onze klanten zijn wij hierin een onmisbare, proactieve partner en voor de wereld om ons heen een kleurrijk en inspirerend voorbeeld van hoe het duurzaam anders kan. ‘Mobiliteit kan schoner, leuker en vitaler!’

We denken met u me

Bij Friesland Lease bent u niet zomaar een klant, maar als een echte partner. Onze specialisten duiken in uw bedrijf en denken actief met u mee. We willen kennis delen en bedrijven aan elkaar verbinden om zo onze Friesland Lease familie te vergroten en elkaar te versterken. Zo vinden we samen de beste weg naar succes. En bent u al klant? Ook dan kunt u uw eigen contactpersoon bij Friesland Lease aanspreken voor al uw vragen.

Duurzame mobiliteitsoplossingen

Groen leasen en effectieve kostenbesparing gaan hand in hand. Hoe we dit doen? Lees meer over onze duurzame mobiliteitsoplossingen.

Werken bij Friesland Lease

Wil jij je talenten verder ontwikkelen bij een innovatieve en ondernemende organisatie? Vind dan jouw volgende carrièrestap bij Friesland Lease.

Onze waarden

Bij Friesland Lease combineren we een open en eerlijke houding met een warm hart voor elkaar, gedreven door de wil om te winnen. Als nuchtere vooruitdenkers zijn we ongewoon actief in het bieden van de beste leaseoplossingen voor onze klanten

Prijzenkast

De wil om te winnen is onze intrinsieke motor om altijd het beste naar boven te halen in onszelf, en daar zijn we best trots op.

Downloads & documenten

Op deze pagina vindt u belangrijke documenten voor privé lease.

Kwaliteitszorg ISO 9001:2015

Friesland Lease is ISO 9001:2015. Deze certificering verzekert u dat onze bedrijfsprocessen voldoen aan de kwaliteitseisen van ISO. Lees meer over standaarden van de ISO en de voordelen voor u.