Ontdek onze slimme mobiliteitsoplossingen

Onderweg naar uw nieuwe auto

Mobiliteitsoplossingen

Mobiliteit van A naar B. Wij denken graag met u mee bij invulling van uw mobiliteitsplan, neem hiervoor contact op met één van onze mobiliteitsadviseurs.

In een wereld waarin mobiliteit centraal staat, kan de vraag naar de beste manier van verplaatsen soms een uitdaging zijn. U heeft keuzes nodig, en bij Friesland Lease hebben we die keuzes voor u.

Wat is een mobiliteitsoplossing

Een mobiliteitsoplossing helpt mensen en bedrijven om makkelijker van de ene naar de andere plek te komen. Dit kan met een auto, fiets of trein zijn, maar ook door te delen, zoals een deelauto. Ons doel is om reizen makkelijker, sneller en beter voor het milieu te maken.

 

Uw ideale mobiliteitsoplossing

Stel u voor, uw bedrijf moet veel spullen vervoeren of u heeft een team dat samen reist. Hier kan een ruime en comfortabele bedrijfswagen uitkomst bieden. Maar als duurzaamheid hoog op uw agenda staat, hebben we een andere aantrekkelijke optie. Met waterstofauto’s of een elektrische auto rijdt u schoon, zuinig en stil de toekomst tegemoet. Of heeft u al eens gedacht aan een leasefiets? Het is niet alleen een gezonde en milieuvriendelijke optie, maar met onze lease mogelijkheden ook nog eens heel voordelig.

Of voor uw medewerkers

Ook voor uw medewerkers is mobiliteit essentieel. Voor dat ene klantbezoek, om iedere dag van klus naar klus te rijden of om snel en efficiënt van huis naar werk te kunnen komen. Hoe groter uw bedrijf, hoe groter de uitdaging om mobiliteit efficiënt, duurzaam en goedkoop te houden. Onze adviseurs denken hierover graag met u mee.

 

Financial lease: u bepaalt, wij faciliteren

Mobiliteit gaat niet alleen over hoe u reist, maar ook over hoe u betaalt. Met onze financial lease-optie, kunt u uw geld slim investeren. U betaalt een vast maandbedrag, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. En na de leaseperiode? Dan is de auto van u. Zo hoeft u niet direct een grote investering te doen om te profiteren van de voordelen van een bedrijfswagen.

Lees meer over financial lease

 

Elektrisch leasen: schakel over op de toekomst

Elektrisch leasen betekent dat u meedoet aan een betere wereld. U rijdt in stille, nieuwe auto’s die goed zijn voor het milieu. En omdat ze geen uitstoot hebben, draagt u bij aan schonere lucht. Opladen kan steeds makkelijker, bij u thuis of op andere plekken. En denkt u nu: ik wil een auto voor mij alleen, zonder gedoe? Kies dan voor privé leasen. U rijdt dan zorgeloos in uw eigen auto. Wij regelen alles voor u. U hoeft alleen maar in te stappen, te rijden en te genieten. Met elektrisch leasen bent u klaar voor de toekomst.

Lees meer over elektrisch leasen

 

Shortlease: kort, krachtig en flexibel

In sommige gevallen heeft u misschien alleen voor een korte tijd een auto nodig. Daarom bieden we de flexibiliteit van shortlease aan. Alle voordelen van leasen, maar dan voor een korte periode. En als u op zoek bent naar een voordelige en betrouwbare optie, overweeg dan eens onze occasion lease.

Lees meer over shortlease