De kleine lettertjes van privé lease

Friesland Lease heeft met privé lease gekozen voor een heldere insteek. Alles duidelijk, alles op zekerheid en alles vooraf gecommuniceerd. Uiteraard zijn die voorwaarden wel afhankelijk van uw oplossing, en daarom lastig kort hier samen te vatten. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op we geven graag aan wat voor uw situatie geldt!

Goed geregeld

Onze voorwaarden zijn bedoeld om u zoveel mogelijk vrijheid en flexibiliteit te geven. Daarom hebben wij onze unieke voorwaarden voor u op een rijtje gezet.

 

Geen opzegvergoeding bij overlijden, echtscheiding of verlies van werk

Bij overlijden kunnen uw nabestaanden de auto zonder opzegvergoeding inleveren. Bij echtscheiding of verlies van werk is dit ook mogelijk. We zullen op basis van uw nieuwe financiële situatie een kredietcheck doen. Bij negatief advies kunt u de auto zonder opzegvergoeding inleveren.

Flexibel aanpassen van het leasecontract op basis van uw kilometergebruik

Rijdt u meer of minder kilometers dan vooraf gedacht dan kunt u het contract aanpassen. Bij afsluiting van het leasecontract heeft u een matrix met alle leaseprijzen ontvangen. U weet precies wat u betaalt of kan gaan betalen bij aanpassing van het leasecontract.

Stabiele leaseprijzen, alleen wijziging bij aanpassing van wegenbelasting of BTW

Alleen als de wegenbelasting of de BTW wordt aangepast, kan de leaseprijs wijzigen, niet omdat de verzekeringspremie wijzigt of de reparatie en onderhoudskosten tegen vallen.

Vaste eigen risico gedurende de hele looptijd, zelfs bij meerdere schades

Per ongeluk meerdere schades gereden? Dan belasten wij geen verhoogd eigen risico door, die is gelijk gedurende de hele looptijd.

 

Uiteraard hanteren wij marktconforme leaseprijzen, want wij begrijpen goed dat u voor deze zekerheden niet veel meer wilt betalen.

Let op! Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract.