Zakelijk leasen

Ontdek ons aanbod voor zakelijk leasen

  • Al 3 jaar op rij de beste leasemaatschappij
  • Altijd een duurzame oplossing
  • 24/7 mobiliteitsgarantie

 

Offerte aanvragen  Bekijk voorraad

Zakelijk leasen bij Friesland Lease

Het lijkt misschien ingewikkeld, maar zakelijk leasen wordt eenvoudig met de juiste partner. Bij Friesland Lease kijken wij verder, en leren wij eerst u en uw bedrijf kennen. We kijken verder dan het leveren van auto’s. We streven naar een langdurige relatie, waarin we samen de beste weg naar succes vinden. Of u nu een kleine onderneming bent of een groot bedrijf leidt, we hebben een passende oplossing voor u. We leren u en uw organisatie graag beter kennen, om zo de perfecte mobiliteitsoplossing te vinden.

Persoonlijke service

Voor ons is zakelijk leasen meer dan een auto van punt A naar B brengen. Het gaat om het bouwen van relaties, het bieden van goede service en het leveren van kwaliteit. Met ons leaset u meer dan alleen een auto, u kunt rekenen op een persoonlijke service. Ons toegewijde team staat altijd klaar om u te helpen, of u nu vragen hebt over uw contract, advies nodig heeft over uw wagenpark, of eens wilt praten over zakelijk leasen.

Zorgeloos rijden

Ons doel? Zorgen dat u zorgeloos kunt rijden. Alles wordt voor u geregeld, van onderhoud en reparatie tot verzekering en wegenbelasting. U hoeft zich alleen maar te focussen op wat u het beste doet: uw bedrijf leiden. Geen zorgen meer over onverwachte autokosten. Dat geeft rust, toch?

lees meer