Wat is Private Lease? 

“Private lease” is een term die u misschien bent tegengekomen tijdens uw zoektocht naar een nieuwe auto. Maar wat is private lease precies? Deze pagina zal alle vragen beantwoorden die u heeft over private lease en uitleggen hoe u er bij Friesland Lease van kunt profiteren.

Bekijk privé auto’s

De basis van private lease

Private lease is een populaire en toegankelijke manier om in een nieuwe of jong gebruikte auto te rijden zonder deze daadwerkelijk te kopen. En hoe werkt private lease in de praktijk? Het is in feite een huurovereenkomst waarbij u een vast maandelijks bedrag betaalt om de auto te gebruiken. Dit bedrag is inclusief alle kosten zoals onderhoud, reparaties, belastingen en verzekeringen, met uitzondering van de brandstof.

De voordelen van private lease

U vraagt zich misschien af wat private lease zo aantrekkelijk maakt. We zetten een aantal van de belangrijkste voordelen voor u op een rij:

  • Geen grote investering vereist: U hoeft geen groot bedrag in één keer te betalen.
  • Transparantie: U weet precies wat u elke maand betaalt.
  • Flexibiliteit: Kies de looptijd en het aantal kilometers dat bij u past.
  • Zorgeloos rijden: Onderhoud en reparaties zijn inbegrepen.

Bekijk privé auto’s

Wat is private lease bij Friesland Lease?

Bij Friesland Lease begrijpen we dat private lease meer is dan alleen een financiële overeenkomst; het moet passen bij uw persoonlijke situatie en levensstijl. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die rekening houden met uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle stadsauto, of een ruime gezinsauto, wij hebben een aanbod dat aansluit op uw situatie. Bij Friesland Lease staat persoonlijke aandacht centraal. Ons team van ervaren specialisten neemt de tijd om u te leren kennen, uw behoeften te begrijpen en een leaseplan te creëren dat perfect bij u past.

Zo werkt privé leasen

Onze private lease-opties

Van compacte stadsauto’s tot ruime gezinswagens, bij Friesland Lease hebben altijd de mobiliteitsoplossing die u zoekt. We werken samen met gerenommeerde automerken, zodat u altijd een kwalitatieve en betrouwbare auto rijdt. Bovendien weet u bij Friesland Lease altijd zeker wat u betaalt. Geen verborgen kosten of verrassingen, maar duidelijke communicatie en eerlijke prijzen.

Bekijk privé auto’s

Is private lease geschikt voor u?

Het begrijpen van wat private lease inhoudt, is de eerste stap in het bepalen of het geschikt is voor u. Denk aan uw rijgedrag, budget, en wat u belangrijk vindt in een auto. Maar er is meer dan dat. Het gaat ook om uw levensstijl, toekomstplannen, en uw wensen op het gebied van comfort en veiligheid. Private lease kan een aantrekkelijke optie zijn als u op zoek bent naar een nieuwe auto zonder de zorgen van eigendom, zoals onderhoud, reparaties en afschrijving. Het biedt u de mogelijkheid om in een splinternieuwe auto te rijden voor een vast bedrag per maand, inclusief alle bijkomende kosten zoals verzekeringen en wegenbelasting. Dit kan vooral aantrekkelijk zijn als u waarde hecht aan zekerheid en gemak. Bij Friesland Lease kijken we naar uw persoonlijke situatie, luisteren naar uw behoeften, en bieden op maat gemaakte leaseoplossingen die aansluiten bij wat u zoekt.

Veelgestelde vragen over private lease

Als private lease nieuw voor u is, kunt u veel vragen hebben. Een aantal veelgestelde vragen die we bij Friesland Lease vaak voorbij horen komen zijn:

  • Wat is inbegrepen in het maandbedrag? Alles, behalve de brandstof.
  • Kan ik mijn contract voortijdig beëindigen? Ja, maar er kunnen kosten aan verbonden zijn.
  • Is private lease duurder dan kopen? Dit hangt af van uw situatie en behoeften.

Heeft u meer vragen over private lease? Dan helpen onze leasespecialisten u graag verder.

Begin vandaag nog

Nu u weet wat private lease is, bent u klaar om de volgende stap te zetten. Bekijk ons aanbod online of neem contact op met een van onze specialisten. Bij Friesland Lease maken we het u gemakkelijk om in te stappen in de auto die bij u past, met flexibele en transparante private lease-opties. Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte auto te vinden. Wat is private lease voor u? Ontdek het vandaag nog bij Friesland Lease!