Ook al overtuigd? Stap in de 100% elektrische Tesla Model 3 bij Friesland Huur en ervaar zelf het gemak en plezier van elektrisch rijden. Bekijk de huurtarieven voor de Tesla Model 3 en ga goed geregeld op weg. Op het huren van de Tesla Model 3 zijn aanvullende huurvoorwaarden en verzekeringsvoorwaarden van toepassing. 

Particuliere tarieven Tesla huren

Ook al overtuigd? Stap in de 100% elektrische Tesla Model 3 bij Friesland Huur en ervaar zelf het gemak en plezier van elektrisch rijden. Bekijk de huurtarieven voor de Tesla Model 3 en ga goed geregeld op weg. Op het huren van de Tesla Model 3 zijn aanvullende huurvoorwaarden en verzekeringsvoorwaarden van toepassing. 

Benieuwd naar de huurtarieven? Download de PDF voor particuliere tarieven Tesla Model 3 Long Range.

Tesla Model 3 huren en reserveren Zakelijke tarieven Meer informatie Tesla Model 3

Particuliere huurvoorwaarden Tesla Model 3

Op het huren van de Tesla Model 3 via Friesland Huur zijn naast de algemene Bovagverhuurvoorwaarden van toepassing.

Reservering

Voor het reserveren van de Tesla Model 3 is een vooruitbetaling van 20% van de huursom, met een minimum van €250,- verplicht. Alleen na ontvangst van deze vooruitbetaling is de huurauto definitief voor de huurder gereserveerd, tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt. Het is niet mogelijk om op kleur of kenteken te reserveren. Friesland Huur behoudt zich ten alle tijde het recht voor verhuur zonder opgave van redenen te weigeren.

Huurtarieven

Het huurtarief is gebaseerd per kalenderdag. Hierin is gratis opladen inbegrepen. De kosten voor normaal onderhoud zijn bij de prijs inbegrepen.

Legitimatie en rijbewijs

Bij het ophalen van de huurauto is een geldig nationaal dan wel internationaal rijbewijs of geldig paspoort (ID-kaart) vereist. De bestuurder dient minimaal 25 jaar te zijn en minimaal 3 jaar in bezit van een geldig rijbewijs.

Betaling/Borgstelling

De huurder betaalt bij het ophalen van de huurauto een borgsom van €750,-. De betaling dient te worden voldaan via een Creditcard, pinpas of bankoverschrijving, tenzij er andere betaalafspraken zijn gemaakt. De huursom dient voor aanvang van de huurperiode volledig te worden betaald, tenzij anders is overeengekomen. Tenzij er sprake is van schade, wordt de borg onder verrekening van de nog openstaande kosten geretourneerd zodra de auto is ingeleverd. In geval van schade wordt de borg geretourneerd voor zover deze het bedrag waarvoor de huurder aansprakelijk is, overschrijdt.

Laden

Friesland Huur levert de huurauto af met een minimaal volgeladen accu van 80%. Wordt de auto bij de huurder op locatie afgeleverd, dan zal de auto met een voor minimaal 80% opgeladen accu vertrekken vanaf Friesland Huur en met een minimaal voor 50% opgeladen accu bij de huurder worden afgeleverd, tenzij anders is overeengekomen.

De huurder dient door de verhuurder aangegeven oplaadpunten te gebruiken voor het opladen van de huurauto. Gebruikt de huurder andere dan de door de verhuurder aangegeven oplaadpunten, dan zijn de kosten hiervan voor rekening van de huurder. Friesland Huur vermeldt duidelijk bij welke laadpalen de auto tegen welke voorwaarden mag worden opgeladen.

Kosten die in rekening worden gebracht omdat de auto langer aan de laadpaal heeft gestaan dan nodig voor het voltooien van de laadsessie, worden in rekening gebracht bij de huurder. De huurder dient de auto bij het retour brengen aan de laadpaal te bevestigen, tenzij de auto met een volle accu ingeleverd wordt. Wordt de auto bij Friesland Huur niet aan de laadpaal gezet, dan worden de kosten hiervoor (€25,-) aan de huurder in rekening gebracht.

Verzekeringsvoorwaarden

Alle huurauto’s van Friesland Huur zijn All-Risk verzekerd. Het eigen risico bedraagt € 1.500,- per ongeval in geval van een geel kenteken. De totale borgsom wordt met €20,- per dag naar beneden gebracht met een maximum totaal bedrag van €500,- bij meerdaagse huur. De algemene verzekeringsvoorwaarden van Friesland Huur zijn hierop van toepassing.

Buitenland

Het rijden in het buitenland met een huurauto van Friesland Huur is alleen toegestaan met toestemming van Friesland Huur. De huurauto’s zijn alleen met deze toestemming verzekerd in het buitenland. Gaat u naar het buitenland? Wij adviseren u om een reisverzekering inclusief automobilistenpechhulp af te sluiten, mocht u onverhoopt stranden in het buitenland, dan heeft u altijd recht op vervangend vervoer.

Schoonmaakkosten

Bij inlevering van de huurauto wordt deze beoordeeld door de verhuurmedewerker. Mits extra schoonmaak is vereist kunnen er bij de huurder kosten in rekening worden gebracht. Dit bedraagt €75,- (ex. BTW) voor interieur alsmede exterieur. Het is verboden om huisdieren te vervoeren en/of te roken in de huurauto’s van Friesland Huur.