Mijn naam is Annie, geboren in Rohel en al jaren woonachting in Oudehaske. Vanaf mijn 18e ben ik al werkzaam in de autowereld. Na mijn schooltijd ben ik begonnen op […]

Mijn naam is Annie, geboren in Rohel en al jaren woonachting in Oudehaske. Vanaf mijn 18e ben ik al werkzaam in de autowereld. Na mijn schooltijd ben ik begonnen op de administratie bij Ford Sutherland in Heerenveen. Binnen dit bedrijf ben ik doorgestroomd naar de Service Lease en later als After Sales Coördinator toen het bedrijf werd overgenomen door Athlon Car Lease Nederland. De vestiging is in 2012 gaan sluiten waardoor ik samen met enkele collega’s de kans kreeg om bij Friesland Lease te starten. Met volle tevredenheid vervul ik nu een dubbelfunctie van medewerker binnendienst en medewerker onderhoud. Voordeel van Friesland Lease is dat er met korte lijnen gewerkt kan worden. Snel overleggen en beslissingen kunnen nemen werkt zeer prettig en is zeker in het voordeel en belang van de klant.

Mijn grootste passie is reizen. Verre lange reizen alsmede stedentripjes. Hoe verder, hoe warmer, hoe liever. Met name het regenwoud, de woestijn en de safari’s in Afrika hebben mijn voorkeur. Zowel bij Friesland Lease als op het gebied van reizen ben ik nog lang niet uitgekeken en ik hoop dan ook nog jaren bij dit bedrijf werkzaam te mogen zijn.