Zakelijk leasen

Lease alle merken en modellen

Bij Friesland Lease hechten we waarde aan diversiteit en mobiliteitsvrijheid. Als onafhankelijke leasemaatschappij bieden we onze klanten de keuze uit een breed scala aan automerken en modellen. Of uw op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een luxe sedan, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze filosofie draait om uw individuele voorkeuren en wensen. Onderaan de pagina vind je een eenvoudig formulier waarmee je een offerte kunt aanvragen voor jouw droomauto.

Offerte aanvragen Bekijk onze voorraad auto’s

Lease alle merken en modellen.

Wat Friesland Lease uniek maakt, is onze ongebondenheid aan specifieke automerken of modellen. In plaats van beperkingen op te leggen, geven we u de vrijheid om te kiezen wat het beste bij u past. Of u nu de voorkeur geeft aan populaire merken zoals Volkswagen, Toyota, of BMW, of als u op zoek bent naar specifieke modellen zoals een hybride, elektrische auto of SUV – Bij Friesland lease bent u aan het juiste adres.

Onze samenwerking met diverse dealers stelt ons in staat om alle merken aan te bieden, zodat u kunt profiteren van de nieuwste technologieën, veiligheidsfuncties en comfortopties die passen bij u.

Uw droomauto, een passende offerte

Bij Friesland Lease begrijpen we dat het vinden van de perfecte auto meer is dan alleen het kiezen van een merk. Het gaat om het matchen van een voertuig met uw persoonlijke behoeften. Daarom hebben we het aanvragen van een offerte eenvoudig gemaakt.

Onderaan de pagina vindt u ons offerteformulier. Vul uw gegevens in, geef aan welke auto u op het oog hebt en eventuele specifieke eisen die u hebt. Ons team van mobiliteitsexperts gaat aan de slag om een op maat gemaakte offerte voor u samen te stellen.

Direct beschikbaar

Bij Friesland Lease begrijpen we dat je soms meteen in een nieuwe auto wilt stappen. Daarom bieden we niet alleen de mogelijkheid om een offerte aan te vragen voor specifieke modellen, maar presenteren we ook trots onze actuele voorraad.

Onze voorraad wordt regelmatig aangevuld met nieuwe modellen van verschillende merken. Daarnaast wordt onze voorraad ook regelmatig aangevuld met nieuwe occasions.

Duurzaamheid en innovatie

Bij Friesland Lease zetten we niet alleen in op keuzevrijheid, maar ook op duurzaamheid. We erkennen de groeiende behoefte aan milieubewuste mobiliteit en streven ernaar om duurzame opties binnen handbereik te brengen. Ontdek onze selectie van elektrische en hybride voertuigen, en draag bij aan een schonere en groenere toekomst.